Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca o kadar konuştuk ama Enma'nın etkisi de unutulmasın lütfen.:D
Yav hocam, muhtemelen geyik ile karışık gömüyorsun da, bir yerde durup takdir etsen olmuyor mu? :(
Senin kadar olmasa da ben de Luffy fanıyım. Ama gidip Zoro>Luffy deniyor diye Zoro gömmüyorum. Bu adam Luffy'nin sağ kolu, onu da unutmamak lazım. Hepimizden fazla da Luffy fanıdır ayrıca. :d

@Alpamis

Muhtemelen h.haki doğrudan kişinin özüne temas ediyor. Sabo'nun arenayı un ufak etmesi gibi düşün. Sertliğin önemi kalmıyor.Böylelikle temel haliyle bile etki edebilecek bir saldırı yapabiliyor ki bu da g4 gibi bir tekniği sona saklayıp rakibinin işini bitirmesini kolaylaştırır.

Zoro başkan beklentileri boşa çıkarmamış cidden kral haki ondanmış ama galiba efektif olarak kullanmayı çatıda öğrendi.Thunder Bagua+2 yonkou saldırısndan sonra Zoro'nun mantık çerçevesi içinde arcı kapatmış olması lazım ama Zoro bu mantık sınırlarını her an aşabilir.Ragnaroktan sağ çıkmış Luffy'e artık hiçbir Tanrının kulu doğru düzgün hasar veremez. Luffy'nin arc aralarındaki durumunu o kadar çok merak ediyorum ki şuan. Wano sonunda artık parmağıyla fiske atar gibi haoshoku/busoshoku atıp denizcilerle dalga geçecek. Sanjiden de gen uyanışı tarzı bir şey kesin gelecek artık bu kadar geride bırakmaması lazım Oda'nın bu adamı tekrar Luffy>Zoro>Sanji rayına oturtması lazım olayın şu an aradaki fark tek > işaretinden fazla çünkü.

H. haki'yi de mi o verdi
20 yıllık seride toplam 16 karakterde var kral haki ve bunlardan sadece 11'inde üç tip türün de olduğunu şu ana dek biliyoruz. Geri kalanı ileride çıkabilir ama zoro şimdi bu 11 kişiye girdi 4325433 karakterin oldu seride hala enma. Aynen kardeşim ne enmaymış be. Bırakın geçin hayvan gibi aksiyonlu bölüm oturup kaido'nun psikolojisini konuşcaklar bölümde? Bir luffy vursun bir zoro.

Kesin bilgi. İçin raaaad olsun :) Ve Kaido'nun Kurduğu cümlenin güzelliğine bakarmısın.
Kaido: Olamaz. Sende de mi Hanedanlığın özellikleri var? Bu saldırı bende yara bırakacak.
Wano hanedanlarından bahsediyor olabilir.Acele etmemek lazım bi açıklansın kimmiş bu hanedanlar.Özellikleri nelermiş.Zoro wano hanedanlarından akrabası olma olasılığı zaten çok yüksek.Bu ashura belkide hanedanlarına özgü birşeydir.Kral haki çıkmasını isterim o ayrı konu ama hanedan olayı başka birşey gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık