işte sen de böyle bi yorumcusun.Bölümde yorumlanacak şey var da ben yorumlamadım sanki.![]()
işte sen de böyle bi yorumcusun.Bölümde yorumlanacak şey var da ben yorumlamadım sanki.![]()
Neyin kafasını yaşıyorsun sen gerçekten ya?Luffy fanları kadar ağlayan bir kitle görmedim. Gerçi çoğunu engellediğim için göremiyorum zaten de yorumlardan ve ortamdaki nem seviyesinden anladığım kadarıyla sulak bir alan oluşmuş
Ama haksız da sayılmazlar. Son 3-4 senede adamların yüzü gülmedi yüzüüüü! ???
O zaman A desem yorum mu sayılacak?işte sen de böyle bi yorumcusun.
Nazar değdi. Sauron'a ihtiyacımız var şuan.Ne kadar nezih bir foruma sahibiz, herkes görsün.
Wano sonu Zoro amiral diyen bundan tatmin olmayabilir, ama herkes öyle düşünmüyor. Kendisine yönlülük katacak bir tekniği göstermesi güzel bir şey işte. Keşke öncesinde daha düzgün bir rakip karşısında gösterseydi daha iyi olurdu, ama elde olan bu. Yonko karşısında da ateş kesmesi gibi teknikler ona artı olarak yazılır.abi bavarap almış ama :S oda yine seviyesini yükseltmiş zoro hala bu seviyede değil, daha beş kere düşüp her kalkışında yen jutsu açacak
Yanlış adama yazmışsın güce bakmıyorum ben diye Alpa gücün kölesi olmuş artık.Öyle bir şey dememişimdir, Ace 10 tane Zoro eder demişimdir. Daha geçenlerde de söylüyordum Ace'den 3 tane Zoro 30 tane Luffy çıkar diye rakamlara takılma fazla. Ama vs tartışması attıracak değilim enerjim yok Hasan enerjim üstelik Zoro kazansın daha güçlü olsun Ace'den ne olacak ? Ben Ace'yi gücü için mi seviyorum sanki.
Zoro Law Luffy ve Kid üçlüsü ile kıyaslanıyor.Eee bu sefer 1001 spoiler yorumlarında kim kiminle kıyaslanıyor? 131 sayfa okutmayın lütfen.
Ryoudan önce arada bence fark bile vardı. Şu an kapanmıştır ama Sabo güçlü olabilir.
Sabo Ryou'da Luffy'ye göre daha iyi bir seviyede bence. Arenayı sadece hakiyle patlattı. Luffy bunu bir ağaç gövdesine yapmayı öğreneli daha 1 hafta olmadı yahu.Luffy şuan Yonko ile eşit olmasa bile dövüşebilecek seviyede.Sabo ile aralarında azda olsa fark var.