Gösterildiği kadarıyla:Zoro Law Luffy ve Kid üçlüsü ile kıyaslanıyor.
Luffy
Kid- Law
Zoro
Gösterildiği kadarıyla:Zoro Law Luffy ve Kid üçlüsü ile kıyaslanıyor.
Bence de öyle. Şu an amirallerden sonra Sabo=>Luffy=>Marco bence. Luffy arc sonu amiral seviyesi olcak.Sabo Ryou'da Luffy'ye göre daha iyi bir seviyede bence. Arenayı sadece hakiyle patlattı. Luffy bunu bir ağaç gövdesine yapmayı öğreneli daha 1 hafta olmadı yahu.
İkidir amirallerle kapışıyor. Büyük ihtimalle amirale çok yakın bir seviyededir şu an.
Luffy de en güç sağ kol kıvamındadır. Bu da amirale çok yakın bir seviye bana göre.
Sabo burun farkıyla öndedir. Oda temayı bozmaz. Şimdilik büyük abi rolünde hala. Bu arc sonunda işler değişir.
Luffy şaklabanlık yapmış onu yorumla. ?Bölümde yorumlanacak şey var da ben yorumlamadım sanki.![]()
Ya halay çekiyorlar yada hareket çekiyorlarO sondaki emoji ne emojisi yaw? Halay mı çekiyorlar?
Kombine saldırı mı?Last panel is kaido and BM using a combined attack
Luffy ve Kid Big Mom'ın ateşi(prometheus?) ile dalga geçmişler.Şöyle bişey var henüz doğrulanmadı.
Chances are high that they are correct.
Luffy and Kidd were making fun of BM's fire.
BM got angry and shoots fire.
Zoro speed blitz and cuts it (awesome panel)
Luffy and kid attacks kaido. Law is helping them.
Last panel is kaido and BM using a combined attack
Yiğidim neler yapıyor gene ?Zoro hız şov yapıp ateşi kesmiş. (mükkkkemmel bi panelmiş)
Big Mom ve Kaido aynı anda saldırıyorsa bu demektir ki gelecek bölüm sağlam dayak var.Şöyle bişey var henüz doğrulanmadı.
Chances are high that they are correct.
Luffy and Kidd were making fun of BM's fire.
BM got angry and shoots fire.
Zoro speed blitz and cuts it (awesome panel)
Luffy and kid attacks kaido. Law is helping them.
Last panel is kaido and BM using a combined attack