Spoiler resimleri çok yüksek ihtimalle yarın gelecek.
Cumartesi Pazar okuruz.
resmi çeviri tarihi 4 Ocak.
4 ocakta resmi olarak yayınlanacak
TeşekkürlerBölüm 4 Ocak'ta çıkacak.Ama resimler erken geliceği için fan çevirisi gekecek haftaya çıkar.
Spoiler resimleri çok yüksek ihtimalle yarın gelecek.
Cumartesi Pazar okuruz.
resmi çeviri tarihi 4 Ocak.
4 ocakta resmi olarak yayınlanacak
TeşekkürlerBölüm 4 Ocak'ta çıkacak.Ama resimler erken geliceği için fan çevirisi gekecek haftaya çıkar.
Diyelim anlaşalım.Rakibin arasında ki 20 dorikiye Zoro ve Sanji bir tutuluyordu... Şimdi de Killer yukarda Sanji aşağıda... O zaman Killer=>Sanji...![]()
Ben diyorum bu sanji adamlığını bir kenara koysa Zoro gibi on numara çar olacak ama biz onu böyle sevdik yapacak bir şey yokSeçilmiş kişi değil, ellerini kullanmıyor dövüşürken artı kadınlara vurmuyor, Antrenman yapmıyor Oda ellerini çekse Sanji'nin üzerinden KK olur![]()

Sanji'nin karşısında Killer'ın hiçbir şansı yok.Diyelim anlaşalım.
20 doriki ile de tescillenmiş bu , işine gelen mangadaki bilgiyi ve databooktaki bilgiyi görmezden gelir 
Birazda iradeyle belki sağkol olabilirdi.Seçilmiş kişi değil, ellerini kullanmıyor dövüşürken artı kadınlara vurmuyor, Antrenman yapmıyor Oda ellerini çekse Sanji'nin üzerinden KK olur![]()
Bana uyar Kenshi’ciğim... Sanji ne yaparsa yapsın. Bak ben fanlarının bile diyemediğini diyorum adam için... Gitsin tek başına Queen alsın diyorumDiyelim anlaşalım.
Bepoyu getirseydi de Kaiodan özür mü dileseydiHerkes almış yanına köpeğini... Law yalnız kalmış kıyamam![]()