Adamın en aşağı amiral seviyesi olduğunu anlatmaya çalışıyorsun sanırım.
Adamın en aşağı amiral seviyesi olduğunu anlatmaya çalışıyorsun sanırım.
Jack iyi ki yok sahnede çöp olduğu açığa çıkardı, Marco teklerdi falan.Yıkımcılara cidden daha fazla feat gerekiyor. Hele King çok arkaplanda kaldı. Daha kılıcını bile kullanamadı. Ateş+Kılıç bekliyorduk güya kendisinden.
Law varken kaiodunun luffy'e vurması zor olacaktır. Zaten tek başına yonkou indiremeyeceğini biliyoruz luffy'nin illaki yardım alacaktır. Son vuruş vs olayına girmiyorum yardım alacaktır.
Montana Profil resmimiz aynı olsa sıkıntı olur mu kralJack iyi ki yok sahnede çöp olduğu açığa çıkardı, Marco teklerdi falan.
Sayfaları geçince sayfa değiştirdiği için 6.bölümden itibaren okumuş ve görmemişsin sanırım. Link aldığım zaman ya ben bakarken bu sayfaya geldim ya da aldığım link böyleydi. Kusura bakma :SBen ilk okuduğumda bu sayfa yoktu bölümde ve burada paylaşıldığını görünce yeminle birileri billur geçiyor sandım Red. Daha ne diyim
Olmaz kullan canım. Yine patladın bu ara yıkımcılardan. Bu ikisi böyleyse Jack'den bi halt olmaz.Montana Profil resmimiz aynı olsa sıkıntı olur mu kral