Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom Franky tarafından asfalt niyetine kullanılmasına rağmen nasıl ki Kaido ile denk dövüşüyorsa Luffy de tek yemesine rağmen dövüşür. Big Mom nasıl ki zararlı olmasın diye kısıldıysa bu da öyle.

Tek yaptığın görmek istediğine senaryo demek. Luffy Udon'a gitmeliydi o yüzden tek yedi.

Döndüğünde ise tek başına saldırıyormuş gibi yazmanın da alemi yok. G5 olma ihtimali yüksek, yeni bir haki öğrendi gözlem hakisini hala geliştirmeye çalışıyor ve üstelik 4 nova daha var yanında.
Birinden birini seçmemiz gerekmiyor. Big Mom'un o duruma düşmesi de senaryoydu, aksi takdirde tayfada canlı adam kalmazdı.
Luffy iki üç darbe de yiyip Udon'a gidebilirdi. Kaido'yu parlatmak için o sahnenin süslediği bir gerçek ama her ne şekilde olursa olsun, Luffy'nin daha bir iki gün önce ciddi bir şekilde yenildiği adama çok ciddi derecede hasar verebilmesi senaryodur. Kan almaktan bahsetmiyorum, gözlerinin ferini söndürecek saldırılardan bahsediyorum. (Önceden G5, uyanış vardı ve saklıyordum derse durum tersine döner benim için.)
 
Mangayı böyle çizse harbiden ilk planladığı süre içerisinde bitirirmiş. Sonlara doğru bi Naruto esintisi almadım değil. Xebec-Roger. Ama çok iyi bağlamışlar konuları. Sardı baya.
 
Konudan biraz bağımsız olarak soruyorum. Önceki boss'ların yeniliş şeklini ne kadar mantıklı buluyorsun?
Gayet mantıklı buluyorum. Luffy genelde yardımla nadiren 1 vs 1 dövüşlerini kazanıyor. Birden bire gücü ortaya çıkmıyor çıksa dahi bunun bir bedeli oluyor. Bazı rahatsız edici ttesadüfler harici hoşnutum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık