Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy, Otama'ya Ace'in öldüğünü söylemiş. Otama şoka girerek bilincini kaybetmiş. Tengu, Luffy'ye kızarak:"Bu doğru olsa bile, bunu ona şimdi söylememen gerekirdi."demiş. Tengu kılıç dövüyormuş. O da uzun zamandan beridir birisini bekliyormuş.
Şuan yaşadıkları yerin adı Amigasa köyüymüş ve eskiden sıradan bir köymüş fakat Kaido'nun ordusunun "Headliner"ı olan Drake 1 yıl önce köyün tamamını yıkmış. Kaido'nun gazabından kurtulan tek yer Shogun Orochi'nin yaşadığı yer olan Çiçek Köyü'ymüş. Geriye kalan heryer Kaido tarafından vahşi alanlara evrilmiş.

4 yıl önce Amigasa köyü açlıktan ölünebilecek kadar fakirmiş. Sonra bir korsan gemisi oraya yanaşmış.

Korsanların zayıf olmalarından mütevellit köy halkı, onları bağlayarak yiyeceklerini almışlar.
Köydeki herkes yiyeceklerini bitirdikten sonra korsanlardan biri iplerini kolaylıkla çözmüş. O korsan Ace'ymiş. Aslında Ace onların kendisini bağlamasını ve yiyeceklerini almalarını bilerek istemiş. (Muhtemelen Wano halkının açlıklarına üstün gelen gururlarından dolayı.) Bunu farkeden köylüler Ace 'ye teşekkür etmişler, özellikle Otama Ace'den fazlasıyla etkilenmiş.
 
Şekilcilikle falan suçluyosunda korsanlar kralı olacak adamın direkt gemisinde hiçbir vasfı olmayan çocuğun ne işi var. Oyun parkımı orası. Kendi fantastik hayal dünyanda öyle birşey olabilir ama işe biraz mantıklı yaklaşırsan ne demek istediğimizi anlarsın. Şuanda tayfadaki en ezik karakterlerin bile bir vasfı var. Biri rotacı biri doktor biri nişancı. Çocuğu ne diye alacaksın. Yanağından güzel tofu yapıyor diye mi?
Luffy çocuk zaten bu bir. İkincisi One Piece zaten Shounen türünde eğlencelik bir seri. Yani bu kadar ciddiye alınacak bir iş değil. Çizgi roman okuyoruz şurada. Tayfanın vasfından banane. Tama Carrot vs kim gelirse gelsin seri sonunda Luffy KK olacak dünyayı kurtaracak vs belli zaten her şey.

Not: Buggy de bir zamanlar Roger’ın tayfasındaydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık