Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903: Beşinci İmparator

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 128 30.3%
  • İyi

    Kullanılan: 13 3.1%
  • Orta

    Kullanılan: 4 0.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 2 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 2.1%
  • Big News!

    Kullanılan: 267 63.1%

  • Kullanılan toplam oy
    423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçin rahat olsun zoro fazla fark olmasa bile ödülde sanjiyi geçecek her türlü. Zoronun karakteri müsait buna. Zoro daha vahşi ve saldırgan. Sanji bunun tam tersi. Sanjiyi daha çok sevsem de zoronun ödülde sanjiyi geçeceği kaçınılmaz bence.

Ha sanjinin kuma karşısında ettiği sözü unutmamak lazım. Sanji öyle bir şey yapar ki ödülü tavan yapar işte öyle bir şey olursa bilemem artık.
La.:D Niye hepiniz bu duruma çok üzülmüşüm gibi davranıyorsunuz ? :/ Zoro'nun Sanji'yi ödülde geçeceğini bende düşünüyorum ama gerçekten seri sonuna kadar bunda Sanji önde olsa da takmam yani.Sadece herkes rekabetten falan bahsettiği için durumlarının aynı olmadığını belirtme ihtiyacı hissettim.
 
Çok fazla bir mübalağa yok. Bazı kısımlar sadece.:D Liderlik özellikleri bir gerçek. Şeytani zekası abartı olmuş. Ama çok etkilediğini sanmam. Jack gibi bir odunun bile 1 Milyar ödülü var o kafayla. Onun dışında Sanji, Jinbei zaten Luffy'nin elemanı. Grubun Lideri olarak zaten gözüküyor. Her ne kadar ittifakta olsa Bege'den baskın duruyor. Yine çok abartı olduğunu düşünmüyorum. Yani en azından görünen öyle duruyor. Babası zaten Devrimci Lideri. Sabo ile olan bağı çıkmış olsa bile ödül anlamında denildiği gibi etkileyeceğini sanmıyorum. Luffy'nin ödülü 300M'den 400m'ye artmıştı. MF'da yaptıkları ve Dragon ile olan bağı açıklandıktan sonra.

Asıl etkileyenler emri altındaki adamların duyulmuş olması ve 2 Komutanı indirmiş olup ordan çıkabilmesi felan. Bir de Morgans çok güzel ballandıra ballandıra anlatmış.:D

Çeviriye ayrı güldüm. ''Gündem maddelerin biri'' :D
 
L - Z - J - S - U - B - N - F - C - R Tayfanın güç sıralaması böyle mi oldu şimdi?
Jinbei şu anlık en fazla Zoro'ya denktir.Fakat ilk 3'lü yine de bozulmaz.Jinbei yaşını başını almış biri ve Sanji'yle arasında çok fark yoktur.O yüzden Sanji potansiyelinden dolayı şimdi olmasa bile 1-2 arca Jinbei'yi geçer.Bence L>Z>S>J olucaktır ve seri böylede tamamlanır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık