Doğru söylüyorsunSanji'ye arcta rol vermiş daha ne yapsın adam.

Doğru söylüyorsunSanji'ye arcta rol vermiş daha ne yapsın adam.
Değil mi ama başka hangi mangada ana karaktere yancısı denk diye iddaa edildi, Vegeta daha iyi diyen var mı? Bu kadar kişi Zoro'nun yeşil saçının hatırı için mi denk diyor, yoksa bariz bir fark görmediklerinden mi?Luffy'nin en büyük özelliği müttefik toplamak olduğu sürece anca hikaye anlatırsınız burda, ezikler
Az sorgulayın mangayı![]()
Bir de prenses kurtarmak var marioluk yapmazsa olmaz.
Fanboyluktan deniliyor fanboyluktan.Değil mi ama başka hangi mangada ana karaktere yancısı denk diye iddaa edildi, Vegeta daha iyi diyen var mı? Bu kadar kişi Zoro'nun yeşil saçının hatırı için mi denk diyor, yoksa bariz bir fark görmediklerinden mi?
Diyenler çoğu Zoro fanı. Bildiğin kası gözü için deniyor.Değil mi ama başka hangi mangada ana karaktere yancısı denk diye iddaa edildi, Vegeta daha iyi diyen var mı? Bu kadar kişi Zoro'nun yeşil saçının hatırı için mi denk diyor, yoksa bariz bir fark görmediklerinden mi?
Zoro, Luffy'den daha güçlü.Bir de niye denk oluyor Zoro neden daha güçlü denilemiyor ciddi ciddi?
Bencede en iyisini yaparsın.En azından saçmalamalarına bi şey demez.Kimse bunalmaz böylelikleBak üstte Raiden anlatmış.Orayı okumadıysan okumanı öneririm.Eğer okuyupta hala aksinde ısrarcıysan sana ne desem boş kardeş.Duvarla konuşmaya gidiyorum ben.
Saolasın bunu de canımı ye.Zoro, Luffy'den daha güçlü.
Luffy zaten hep önde olacak zaten ama bariz bir şekilde daha serinin başında Zoro daha güçsüz diyebilir miydik? Coby onu nasıl tanımlıyor, Luffy bir söz söylüyor ama karşısındakinin gücünü anladığından falan değil. Hep bir yaralı falan ilerledi Zoro, diğer güçlü adamları da meyve şansı falanla yendi Luffy. Luffy'yi aşağı çekmek için demiyorum ama rakipleri ile arasında uçurum vardı.
Luffy için asıl neler deniyor. Hem başka seride yan karakterleri seven yok mu, neden sadece Zoro ve sadece bu site içinde geçerli değil ki bu durum, hani burada anti bir durum oluştu desem.Fanboyluktan deniliyor fanboyluktan.
Naruto-Sasuke konusu bu kadar tartışılmadı. Dragon bir kere daha hakkını vermedi doğru düzgün. Objektiflik neye göre, ben Dofy çok bariz bir şekilde yenildi desem objektif mi olacağım.Diyenler çoğu Zoro fanı. Bildiğin kası gözü için deniyor.
@Dragon kadar objektifi yok bu konuda.
Bir de niye denk oluyor Zoro neden daha güçlü denilemiyor ciddi ciddi?
Bu kadar kişi dediğin kaç kişi?Değil mi ama başka hangi mangada ana karaktere yancısı denk diye iddaa edildi, Vegeta daha iyi diyen var mı? Bu kadar kişi Zoro'nun yeşil saçının hatırı için mi denk diyor, yoksa bariz bir fark görmediklerinden mi?