Iyyyy domi reversi olayini Xebec’e yapacak beklendigi gibi. Baska turlu Xebec’i orada Roger ve Garp durduramazdi zaten. Oda her zaman beklenti duzeyinde calisiyor ters kose yapsa sasirirdim
Iyyyy domi reversi olayini Xebec’e yapacak beklendigi gibi. Baska turlu Xebec’i orada Roger ve Garp durduramazdi zaten. Oda her zaman beklenti duzeyinde calisiyor ters kose yapsa sasirirdim
Böyle bir şey yapması saçma olur. Koskoca Yonko ayarı karakteri bile şeytanlaştırabiliyorsa, o ortamdaki herkesi şeytanlaştırabilmesi gerekir, bu da akıl mantığa ters. Bunun içine Kaidou girer, Garp girer, Roger girer, baya saçma olur yani.Iyyyy domi reversi olayini Xebec’e yapacak beklendigi gibi. Baska turlu Xebec’i orada Roger ve Garp durduramazdi zaten. Oda her zaman beklenti duzeyinde calisiyor ters kose yapsa sasirirdim
Öldürün beni diyecek Xebec, off Hollywood klişesi. Vurun beni, kendinizi kurtarın falan.Iyyyy domi reversi olayini Xebec’e yapacak beklendigi gibi. Baska turlu Xebec’i orada Roger ve Garp durduramazdi zaten. Oda her zaman beklenti duzeyinde calisiyor ters kose yapsa sasirirdim
Genel de ters köşe yapardı.Şimdi adam yaşlandı,ters köşe yapamıyor.Bu arada domi reverse'de Xebec daha güçlü olacak.Garp ve Roger'ın yenememesi değil,sebebi yoktu Xebec'e saldırmaları için.Iyyyy domi reversi olayini Xebec’e yapacak beklendigi gibi. Baska turlu Xebec’i orada Roger ve Garp durduramazdi zaten. Oda her zaman beklenti duzeyinde calisiyor ters kose yapsa sasirirdim
Bunun sebebi davranışları.Sengoku'nın Garp'ı şimdiye kadar silmeleri gerekirdi demesinin sebebi nedir acaba sadece aile bağları mı?
Yoksa bu ada da yaptıkları mı? Bu netleşecek şimdi.
- Abi muhtemelen xebece domi reverse yapınca imu tüm gücünü xebecin iradesini bastırmaya odaklanır gibi bi senaryo görücez ondan ötürü diğerlerine karşı öyle birşeye girmemiş gibi bi argüman gelebilir odadan.Böyle bir şey yapması saçma olur. Koskoca Yonko ayarı karakteri bile şeytanlaştırabiliyorsa, o ortamdaki herkesi şeytanlaştırabilmesi gerekir, bu da akıl mantığa ters. Bunun içine Kaidou girer, Garp girer, Roger girer, baya saçma olur yani.
Reverse yiyenlerin beyni bile çalışmıyor ne güçlenmesi yav xD- Abi muhtemelen xebece domi reverse yapınca imu tüm gücünü xebecin iradesini bastırmaya odaklanır gibi bi senaryo görücez ondan ötürü diğerlerine karşı öyle birşeye girmemiş gibi bi argüman gelebilir odadan.
- asıl saçmalık xebec zaten zirve bir karakter bu şeytanlaştırma ile nekadar güçlenicek gidip 3 kat güçlenicekse garp roger ittifakıda kurtarmazki 1v all lazım.
Abi retcon yemistir diyecegim ama varsayalim yemedi, Roger orda Dur Rocks diyordu muhtemelen Xebec reversi yedi ama ben sunu da dusunuyorum, Eris ve Teach’i yakalamislarsa onlari reversi edebilir belki de Teach’da kalici olarak hasar birakmistir bu da bedenini aciklar vs vs cok ihtimal varBöyle bir şey yapması saçma olur. Koskoca Yonko ayarı karakteri bile şeytanlaştırabiliyorsa, o ortamdaki herkesi şeytanlaştırabilmesi gerekir, bu da akıl mantığa ters. Bunun içine Kaidou girer, Garp girer, Roger girer, baya saçma olur yani.