Garp ezikmi? Bunu anlamak için çarpışma görmene gerek yoktuki adamlar defalarca kez ölümüne dövüşmüş wb vs roger gibi bi dövüş yok direk birbirlerini yenmeye dövüşüyorlar hasar vermişler birbirlerine.Ya buezik Garp Rogerın eşitiyse Korsan Kralının karizma fena sarsılmış.![]()
Bu bölüm şu açığa çıktı wb vs rogerdansa garp ve rogerın dövüşleri çok daha ciddi bi şekilde gerçekleşiyormuş adamlar direk birbirlerini yaralamış birbirlerini yenmeye dövüşüyorlar.İşte biz buna dar görüşlü diyoruz : )
Düne kadar Garp ta kral haki yok diyenler vardı.Hahahaha.Aklıma geldikçe gülüyorum.
Garp da h.haki çıkması kadar saçma bir şey yok. ele ayağa düştü kral haki.
Bu sapık ekipten kadınları kurtarmış garp daha ne istiyorsunuz yahu ?Manita muhabbetinden olası iç çatışma çıkıp tayfa dağılacak iken garp kurtarmış Roger korsanlarını
Ula garp varlığın zarar.
Giflerde gaban ve sengoku da beklıoduk tam spoılerı bekliyelim bakalım görürüz.Spoilerı daha yeni gördüm. Görmez olaydım... Şaka maka bölüm (spoilera göre) ortalama-ortalama üstü bir bölüme benziyor. Sadece giflerle falan baya hypelanmıştım ama beklediğimi pek bulamadım.
Gaban her limanda farklı kadın beğeniyordu valla ray tek eşli bağlı adam.Luffy de dedesi gibi güzelliğinden etkilenmemiş.Dragon olsa o da etkilenmeyecekti büyük ihtimal.O değilde bu işten en karlı Rayleigh olmuş.Tam çakal en güzel hatunu ayarlamış.