Patladığın için yine laf çevirerek kaçmaya çalışıyon.İmajından mı belli hahahaha evet ağlıyorum reis xD gülmekten

Patladığın için yine laf çevirerek kaçmaya çalışıyon.İmajından mı belli hahahaha evet ağlıyorum reis xD gülmekten
Sorduğum soruya bile cevap veremedin yav ne patlaması, olayı yine Wb şöyle böyleye getirdin xDPatladığın için yine laf çevirerek kaçmaya çalışıyon.Kaido WB'nin kendisini yenemeyeceğini düşünüyor net bir şekilde hem de WB zirvesindeyken. Bunun için net 2 kanıt sundum sana. Laf çevirme usta. Veri sun.
Sana bir çok şey anlatıyorum da sen köre yatıyorsun daha fazla yoramam kendini. Net bariz şeylere bile hala daha itiraz ediyon. Patladıkça laf çeviriyon. Attığım şeyi ben iyi okudum da sen yine yarım ingilizcen ile anlayamadın anlaşılan.Sorduğum soruya bile cevap veremedin yav ne patlaması, olayı yine Wb şöyle böyleye getirdin xD
Anlatsana bana Şebek tayfasını yok eden Garp'ı neden görmüyor orada.
Sunduğun net kanıt gelirsek zaten yine kendi kendini patlatmışsın hahahahaha adam Wano'yu dışarı açmak istiyor oden o yüzden beni yenmesi lazım, beni yenen joyboy olur wanoyu açacağı için demiş. Arkadaş attığın şeyi oku bari yav.
Soruya cevap verseydin keşke ama yine kıvıra kıvıra WB'ye geldin, sana yapacak bir şey yok xDSana bir çok şey anlatıyorum da sen köre yatıyorsun daha fazla yoramam kendini. Net bariz şeylere bile hala daha itiraz ediyon. Patladıkça laf çeviriyon. Attığım şeyi ben iyi okudum da sen yine yarım ingilizcen ile anlayamadın anlaşılan.![]()
İngilizce meselesine gelirsek dur bir denemesini yapalım.Sana bir çok şey anlatıyorum da sen köre yatıyorsun daha fazla yoramam kendini. Net bariz şeylere bile hala daha itiraz ediyon. Patladıkça laf çeviriyon. Attığım şeyi ben iyi okudum da sen yine yarım ingilizcen ile anlayamadın anlaşılan.![]()
Katakuri kokasıyla Luffy'nin kokasını eziyor, Luffy'nin eli Merkür'e vurmuş gibi şişiyor, Katakuri'de basbayağı vardı zaten ileri silahlanma. İleri silahlanma dediğin şey temassız b hakiden ibaret değil.Bu mantıkla Katakuri'de ileri seviye silahlanma var. Adam silahlanmanın da seviyeleri vardır diyor. Katakuri bunu biliyor ve söylüyor diye ileri seviye silahlanma kullanıcısı mı oluyor ? Garp'da baya baya h.haki var bu arada.
Monkeyfanların tutunduğu yalana bak, oradakilerin hepsi güya korsanmış. Oden'i korsan zannediyorlarGarp'ın Kaido için bir kıymeti olsa güç olarak, o gördüğü karakterler arasında garp da olurdu. Elemanı umursamamış bile.
Aynı cümlede çelişkiye düştün ya tebrik ederim.Biliyor olması yapabileceği anlamına gelmiyor. Sen hala bunu anlayamıyorsun. Wano'da Luffy'e ileri seviye hakiyi öğreten adam Luffy'nin yaptığını yapamıyordu. Ama Luffy'e öğretirken onun daha da ilerisini yapabildiğini gördü. Bilmek yapabilmek anlamına gelmiyor bunu anlamıyon.
Kaido uyanış hakkında bilgi sahibi olması için ihtimaller şunlar:
1) Kendi yapabildiği için biliyordur. (Evet ihtimal)
2) Bu konuda yapabilenlerden bilgi almış olabilir. (Evet ihtimal)
3) Bu konuda bir şeyler okumuş da olabilir. (Evet ihtimal)
Ama sen bu konuda hem yoğurdum dökülmesin hem de ayranım ekşimesin kafasında olduğun için adamın uyanış yapabiliyor olduğunu ama Oda'nın ona kullandırtmadığını iddia ediyorsun ki bunun için elindeki tek veri kendi hevesin.
Senin açından neticeye bakarsak Kaido'da da uyanış görmedik, hala uyanış yapabildiğine dair bir kısım yok ve kimse Kaido'da uyanış var demedi. Bu senin mantıkla Kaido'da uyanış var ama Oda kullandırtmadı diyip saçmalayamazsın o zaman.
Azıcık yazdığını oku.![]()
Katliamı bilmiosa katliamdan sonra niye çıkmadı derler katliam oyunu olmazsa garpın niye haberi yok derler kıvırmayı çok seviyorlar usta adamlar :/Büyük balıklar görse nolur? seri boyunca güncelde dünyaya göre hala 1 avuç insan tanımış oluyor. Wapol'un olay tamamen tesadüfler silsilesi.. Filo Amirali Akainu'nun bile bilmediği çok belli.. Doflamingo olayında Gorosei ile tepkisinden anlayabiliyoruz. Ki O zaman Garp'ın yetki ve çevresi şuan kadar olmadığı belli. Neden eğreti dursun?
Dragonu anlattım. Bunu tekrar etmeyeceğim. Ayrıca Garp'ın göremediği birşey mi var? Mümkün mü? demen absürt. Spoiler yanlış değilse bu durumu zaten dile getiriyor yazar. Mümkünmüş işte. Hala ısrarla kendi kafanızda görmediği, umursamadığı tavrı takınıyorsunuz. Ki adaya ayak basalı bir bölüm olmuş. Bakın 1161-1162 arasında iddia edilen bilgi ile ilgili zıt sonuç çıkıyor. Bir bölümden bir bölüme bu kadar değişebildiğini iddia ediyorsan hocam, bu şekilde neden tavır takınıyorsun?
Niye olsun hocam? Ana tema şuana dek Ada da oluşan kadroların sayılması ve karşılaşma süresiydi ve bununla ilgili gelişmelerin yanında Shakky ve Xebec ailesi idi. 1-3 bölüm ile hemen köleler konusuna nasıl değinebiliriz ? Yazar hikayeyi yönlendiren zirve karakterleri bile taktırtmıyor. Xebec sadece ailesinin derdinde, WB-Roger Shakky için adaya geliyor. Roger görev tamam topuk diyor. Garp'ın Denizci olması mı peki önemli? Evet önemli zaten daha adaya yeni ayak basmış, o zaman neden önyargı ile davranıyoruz? Ki ben Oda'nın kölelere çok değinebileceğini bunun üzerinden ahlak edebiyatını yapacağını düşünmüyorum. Boşluk bırakarak ilerleyen bir yazar. Çünkü boşluk bırakmaz ise, seriyi yetiştiremeyeceği bariz belli. Burada kötü yazarlık biz deki düşünceler de çatışma yarattırıyor. Bazı yazarlar bu açıkları bilerek bırakır ki, okuyucu kendi dünyasında şekillendirsin. Fakat Oda'nın bunu yaptığını düşünmüyorum. O şansı 4-5 yıl süren Dressrosa ARC ın da kaybetti.
Luffy den bize ne hocam? Denizciler bir tek Luffye endeksli mi kanuni nizam'ı uyguluyor? Onun dışında yüzbinlerce Deniz de korsan var. Luffy'nin takındığı tavır genele yayılamaz. İyi korsanlar bu evrende azınlık. Bu zaten billiniyor. Denizcilerin emir komutası genel olarak KONG ve Filo Amirali doğrultusun da ilerliyor. Zaten bunun çatışmasını Gorosei ve Akainu üzerinden görüyoruz..
WB nin bölgesi adı üstünde Yonko otoritesinin olduğu bölge. Yazar açıklamadı mı hocam NAVY-Schibukai-YONKO dengesi diye. al sana denge. WB nin kontrolün de, benim orada açıklamak istediğim bariz otorite boşluğun da yaşanacak kaos. Wano ne alaka? Bilmedikleri bir yer. Kampa mı gidiyor hocam bu adamlar? Uğraşmak istemesin. Askeri ve stratejik riskli göründüğü için hareket etmiyorlar. Zaten toplantı da 2 Yonko'nun ittifak kurması sebebi ile Karargah acil toplantı yapıyor.. Bu neden sorun? Orada katliamı nereden bilebilirler ki..
Fujitora amiraller de Honor Justice olarak adlandırılıyor. Zaten bu adam bunu yapacak. 60 yıldır bir çok kez kahramanlıkları olduğu söylenen kişinin, Fujitoranın bir grup köle kurtarmasından daha az fayda sağladığını söylemek mantıklı mı sence? Garp'ın ne yapıp yapmadığını tam olarak biliyor muyuz? İşte bu cımbızlamadır. Alt metin de kesin olabileceğimiz Garpa karşı bir argüman yok. Garp spesifik hangi emiri aldığın da IMU ve Goroseinin isteklerini yerine getirmiş oldu? Örnek versene? Poneglyf ile ilgili birşey mi yaptı? Gizliliklerinin açıklanmasını mı engelledi direk olarak? Böyle birşey yok.
Yani özet olarak olasılık üzerine bir çok şey söylüyorsun hocam. Ama ilk cümlen de kendinle çelişiyorsun. Bir bölüm, bir bölümü bu kadar değiştirebilen seri ise, Evet bu kişi ya da bu ekip böyle diye kesin konuşmanın, bir mantığı yok. Garp, koymak istediğiniz yere hiç bir zaman oturmadı. Yazar düzenli olarak böyle olmadığını dile getiriyor. Burada bir çok kişi katliamı biliyordu diye eleştirdi. Spoiler yanlış değilse bakın bilmiyormuş işte. Cımbızlamayın hocam, 15 yıldır cımbızlanıyor. Bu karakterin yeri bellidir.
Luffy Garp'a çekmiş.Garp'ın bir cacıktan haberdar olmaması işi patlattı ya. Oda ne yazarsa yazsın Garp öfkemiz dinmez bundan sonra. Gerçek korsanlar kralı Xebec'in emperyal köpeği Garling'i devirmesi çok iyi olacak ama. Bekliyoruz.
Garpın haberi var diye gömüyodunuz şimdi haberi yok diye gömüyosunuz.Garp'ın bir cacıktan haberdar olmaması işi patlattı ya. Oda ne yazarsa yazsın Garp öfkemiz dinmez bundan sonra. Gerçek korsanlar kralı Xebec'in emperyal köpeği Garling'i devirmesi çok iyi olacak ama. Bekliyoruz.