Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Kadim biraz bana Bleach'te ki 0.Takım gibi geliyor. Gerekmedikçe ortaya çıkmıyorlar. Rocks korsanlarını Roger ittifakıyla durduramasalardı muhtemelen bizzat kendileri dahil olarak durdururdular.
 
Benim.anlamadigim garp ne alaka ? Garp nasıl tek başına sebek le vs atacak? Mümkün değil, hadi diyelim ki garp denizci kutsallari korudu peki Roger in ne gibi bı amacı vardı da şebek ile ters düştü? Şebek kutsallari indirmeye gelmediği çok açık, shiki ve Wb ninnbu savaşta olmayacağını varsayıyorum aksi halde rocks kar çok ama çok güçlü olurlar. Buradaki soru şu şebek adaya neden geldi amacı neydi? Eğer kutsallari öldürmek için geldiyse, ozaman beton yetmez bu adamın toplara. Ama amacı başka bir piskopatliksa ozaman iş değişir ve taşlar yerine oturur.
 
Hazine için gelmişler ama Rocks onun yerine başka bir şey mi yapıyormuş anlamadım? Umarım olayı görüp kutsalları kesmeye falan başlamıştır, şapka çıkartırız.
Bence hiç kimse olayı göremedi. Burada ki mevzudan bence denizcilerin de haberi olmayabilir. Malum denizciler ve kutsallar yani onları koruyanlar farklı birimler. Tanrı vadisinde sadece korsanlar çarpıştırılıyor diye biliniyordur üstü kapalı.
Bunu dışında kutsalların sivilleri vs keyif için öldürdüğü olayını zannetmiyorum ki Garp filan bilsin....

Bu kadar korsan gelince zaten ortalık 56 olmuş kaos çıkmış herkes dağılmıştır ve bundan ötürü o yaşatılan işkenceleri görmemişlerdir. Açıkcası durum bu kadar basit. Garp, Luffy gibi biraz yani sormaz etmez araştırmaz ama gidip oraya ve sonrasında olayın aslını öğrendikten sonra değişimi yaşadığını düşünüyorum.
Fakrındaysanız bir daha hiç bir kutsal ejder muhabbetine dahil olmuyor sırf kutsalların emrine girmemek için Amiralliği vs geri çeviriyor. Demek ki mevzu orada olay bittikten sonra patlak vermiş ve bunun kutsallara bakış açısı değişmiş...
 
Ben de bu tür detayları soruyorum da geveleme falan diyor. Red'i bilirsin, he deyip geçmek lazım. :D
İyice kıvranıyorsun, 2v1 olmuşsa ben kazanıyorum işte. Eğer 2v1 olmamışsa senin ekip Şebek tayfasından başkalarını da dövmüşlerse sen kazanıyorsun.

Hem bak WB'yi de hariç tutuyorum çünkü sen bile WB dayak yemiştir demezsin :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık