Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Beş Kadim'in Seviyesi

Gorosei Hakkında Tahminleriniz?


  • Kullanılan toplam oy
    252
yonkou seviyesinde olsalar, neden güç dengesini gözetmek için bu kadar uğraşsınlar?

açığa çıkmak istemiyorlar ve dünyayı gizlice yönetiyorlar evet ama eğer yonkou gücünde olsalardı wano'yu basıp kaido'yu asabilirlerdi çok rahat bir şekilde. sonrasında da wano'yu tamamen yok edebilirlerdi ki wano'nun önemini en iyi bilen kişiler bunlar.

sebebini bilmiyorum ama o kadar da güçlü değiller ve hiçbir kanıtım yok ama güçlerinin kaynağı şeytan meyvesi de değil bence. umarım konu uzaya bağlanmaz ama normal insan değil bunlar.
 
Kaido-Shanks (10) >= Yonkou (Linlin,Shiki,2 meyveli Teach) (9,5) > Filo amirali (9) > Amiraller (8 - 8,5)
Goroseiler genel olarak 8,5 -9,5 arası bir klasmanda sıralanır gibi geliyor.
 
Kaido'dan güçlü 5 karakter + bunların da üstünde Im'yi yenecek 6 kişi kimler? 3 amiral + BB ve tayfası da var işin içinde. Kutsal şovalyeler de eklendi mevzuya. O kadar üst düzey çıkmaları pek mümkün değil.
İm, 2 kaidoyu üst üste koyacak kıvamda çıkacak rez al

İm vs Luffy + Dragon

eskiden monkey ailesi vs im diye düşünüyordum da garpı, ime değil bb nin tayfaya harcattı
 
Kid'e ultisini Usopp da yedirirdi ya namluyu tıkayarak.
Seride kimsenin yemediği şekilde teki yedirtti adama. Yok ultisi falan hikaye bunlar geçelim. Shanks'ı adam hayvan gibi çiziyor. Kaç km öteden amirali kendisine taptırıyor. Kaido, daha yaralı law ve zoroya tek atamıyor. Bu seri feat üzerinden değerlendirilmemeli ama adam Shanks'ı öyle bir çiziyor ki girdiği her yerde ezici derecede üstün. Film canonsa (canon diye biliyorum) Kizaruyu bu şekilde bu kadar kolay ezebilecek karakteri daha çizmedi. Haki konusunda tartışmaya gerek dahi yok. Hepsinde bariz üstün olduğu ortada. Rogerın güncel versiyonu olarak çiziliyor. Kaido'yu geç Roger'ı geçmiş olsa dahi şaşırmam. Sahne artık Shanks ve Dragon'un. Luffy'nin sadece dövüşmesi için tasarlanmış birisiyle, hikayeyi başlatan adamı kıyaslıyorsunuz. Üstüne bu adam Kaido'dan sonra işlenecek :oops:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık