Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1074: Mark III

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 38 28.1%
  • Orta

    Kullanılan: 40 29.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 57 42.2%

  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vivi niye Morgans’ın yanında? Acaba Wapol mu kurtardı Vivi’yi? Ama Wapol da niye kurtarsın ki Vivi’yi. Belki’de Kobra’nın öldürüldüğünü gören herkesi sileceklerdi o esnada birlikte kaçtılar.
 
Denkler tabi hatta Buggy daha üstün sadece gücünü kullanamiyor
Buggy aslında d'den daha gizli bi isme sahip gerçek adı buggy g. clown o aslında ace'in abisi sadece belli etmiyordu roger onun one piece bulabilceğini bildiği için son zamanda -adını gold g. roger diye değiştirdi final chapterde inş go d. usoop vs'si görürüz.
 
Bak Bogart tepki bile verememis, nerede uykusunda Ace tekleyen WB, nerede East Blue'da patates olan Garp. Gerci ben yine de Morgan reise + olarak goruyorum bunu. Garp'a eksi olarak yazsam isimiz vardi.
Garp'a - değil + yazıyor. Çünkü boydan boya balta ile yarılmayı tehlike olarak görmemiş ki uykusundan bile uyanmamış. Uyandığında bile kesildiğini hala anlamıyor. Millet kesilen sensin diyince o bile şaşırıyor.
 
Ne demek bir sey olmaz. Adam Garp'i patlican gibi yarmis karni yarik yapmisti. Ki o taa East Blue zamanindaydi. Simdi prison gym power upiyla kim bilir hangi seviyeye gelmistir.
Orada ilginç olan durum, patlıcan gibi yarılan garp’ın hiç bir şey olmamış gibi sırıtması. Yara kurumuş, belki iyileşmiş. Artı savunma bile yapmıyor, uyurken o saldırıya yakalanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık