Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    85
Sonunda hangi taraf kazanıyor?
.
.
.
.
SPOILER
.
.
.
Siyahlar. Ama iki taraf da mahvoluyor; tüm ülke mahvoluyor, çok fazla insan ölüyor, geriye neredeyse hiç ejderha kalmıyor, kalanlar da kısa sürede yok oluyor, Targaryen'ler yok olmanın eşiğine geliyor, savaşın yaraları çok uzun yıllar sarılamıyor.
Y*şilleri sevmememin nedeni de bu; bu yıkıcı savaşı onlar başlattılar.
 
6. bölüm gibi vasat bi şeyin arkasından fantastik bi bölüm geldi baya beğendim.
Öncelikle yeşil tayfa, iğreniyom la sizden. Alicent, Cole... Cole dingili zaten hemen atladı salça oldu orada da bi. Aemond'un gözün gidişine de oh olsun dedim, öyle millete p*ç dersen böyle kestaneni çizerler. Max. yeşilci. Karşı tarafı bu eleman taşır taşırsa. Zorbalanan haliyle gitti Vhagar aşırdı.

Vhagar'ın haşmetine şapka çıkardım.. Ne güzel ejder be. Riera-Demon evliliği geldi sonunda, çok daha erken olmalıydı bu. Alicent-Viserys evliliğinden önce bu yapılmalıydı hatta. Riera'yla Harwin'in bebeleri çok tatluydu yav.

Bir Robert'ın "STOP THIS MADNESS IN THE NAME OF YOUR KING" diye heybetle gürlemesine bakıyorum bide Viserys'in cılız enogh'ına :( Üzülüyorum kralıma.

İyi gidiyo dizi iyi. Ne zamandır hafta hafta dizi izlemiyodum özlemişim çok. Bunun boşluğunu doldurmak lazım sezon bitince.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık