Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski Yonkou ve Akainu Mihawk'tan kesinlikle önde. Aokiji ve Kizaru yine yüksek ihtimal. Fuji'de oyum ona. Bir tek Aramaki'den güçlüdür.
Ödülünün yonkou klasmanında olduğunu kabul etmiyorsun ancak çok ciddi bir ödülü var. 2 hafta önce sorsak yonkou ödülüdür derdin. Kendisine eski 4'lüden herhangi birinin tayfasını versen ödülü artmaz mıydı? Şu anki oluşumda lider bile değil. Beckman, Marco, Kata, King gibi bir sağ kolu olmamasını geçiyorum. Kompozisyon oturmuyor hacı. Yoru bile bu adamın top tier olduğuna açık bir delildir. Kim kullanıyor 12'lik kılıçları? Shanks ile hala kıyaslanıyor. Denizciler bundan bahsediyorlar. Aramaki çöpünden mi güçlü bir tek? Komedi resmen.
 
Son düzenleme:
Çok iyi bölüm. Croco sonunda karizmasının hak ettiği konuma geliyor, Mihawk Shanks'tan bile daha iyi olduğu söylenerek yonko/amiral dengi olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Sanji'nin ödülünün Jinbe'den az olması spoiler'da canımı sıkmıştı ama bölümü okurken nedense hiç rahatsız olmadı ve ödüllerinin bahtsızlığı konusunda yanına Franky'nin eklenmesi güzeldi :D Bir sonraki bölüm kesin Hancock hakkında olacak. Mihawk ve Croco'ya bile neredeyse tüm bir bölüm veren Oda Hancock'u da gösterir herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık