Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Duo mu onun için mi ? xD Timsahı gözünde fazla büyütmüşsün dünkü patlamasını görmedin mi :hhh:Calgara atmıştı alıntıyı resme çeker gibi yapmış kaçırmış olmaman lazım.
Sen fikir karşılaşmasında üstün gelemezsin Timsaha anca troll yaparsın. Adam hiç olmazsa belgelerle konuşuyor
 
Karakter derinliği, çizim vb. olarak Mihawk, Croco, Buggy > Kaido, BM, Aramaki çok net. Adamların posteri aşırı karizma olmuş. Ara öncesi karakterler bir başka.
 
Yamato'nun Momonosuke'nin amiralle kapışırken yaptığı konuşmasından etkilenip Wano'da kalmak istediğini düşünüyorum. Çatılarda geziyor denilince korkmuştum ama sarayın çatısında oturduğunu görünce rahatladım.
Hikaye sonu geldi, yeni gördüğümüz güçlü bir karakterin katılması bana saçma geliyor. Eskiden bildiğimiz ve zaman içinde güçlenen biri olsa kabulüm( Vivi hariç ).
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık