Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shichi iken rahat takılan Mihawk için şimdi durum değişmiş anlaşılan. Buggy ile ortak olma sebebi bu bence.
Buggy'nin adamlarının anlamaması saçmalık, ona katılıyorum. Belki anlayan vardır, ama bu durum işlerine geliyordur diye zorlama bir şekilde açıklanabilir ama.
Ben bu senaryoyu hiçbir şekilde hoşlanmadım. Mihawk ve Crocodile'ı hiç sevmem, ama böyle bir duruma da düşmelerini istemem. Karakterlerin iyi kötü bir ağırlıkları vardı.
 
Ekibe dahil olma durumu bile yok la sen neyi okuyorsun? Lonca gibi grup kurulmuş deniliyor. Mihawk için neler neler dediniz la hala patlamadık diyorsunuz. :D

Konusunu açmak şart oldu zaten şu bölümler biraz ilerlesin de açalım. :S
Mihawkçılar patladı sen kesinlikle patlamadın, tamam tamam. Hani tek tabancaydı bu adam? Hani kimseyle ortaklık kurmazdı? İki yıl aradan sonra gidip Buggy ile ortaklık kurunca heh tam da bunu bekliyordum aslanım benim mi diyorsun? Kaç yıldır tam tersini söylüyorsun.
 
Dressrosada usopp için en büyük ödülü koymuştu dof yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca kendinden kat kat güçlü adamlar god usopp diye adamı göklere çıkartıp yanında adamı oldular adeta.Buggye neden çifte standart uygulanıyor şimdi forumda sizi kınıyorum :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık