Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım nasıl bir bit yeniği çıkacak cross guildde. Buggy rogerın tayfasındaydı ve shanksin arkadaşıydı. Kendisini hep gizledi falan güçsüz gösterdi falan mı ne deniyordu marinefordda. Bu palavranın ekmeğini yiyor şuan. Buggy shichibukaiydi. Bireysel güç artışı yaşamamasına rağmen mihawkın katılması bir anda adamı yonkou olarak anılır hale getirdi. İşte mihawk böyle biri. Shichibukai tayfasına katılsa tayfa yonkou tayfası oluyor. Buggynin yonkou olarak anılması tamamen geçmişi ile ilgili.
 
Ne zaman patladık la ? Ben bundan önce açılan konuda Mihawk, Buggy'nin ekibe dahil olur diyordum zaten. Senin croco buggynin altına girerek çoktan seni patlattı. Ayrıca Croco'nun da Buggy'nin ekibe dahil olacağını söylemiştim.
Ekibe dahil olma durumu bile yok la sen neyi okuyorsun? Lonca gibi grup kurulmuş deniliyor. Mihawk için neler neler dediniz la hala patlamadık diyorsunuz. :D

Konusunu açmak şart oldu zaten şu bölümler biraz ilerlesin de açalım. :S
 
Son düzenleme:
spo doğruysa, Croco nün kesin buggy nin yerinde gözü vardır. Karayip korsanları in ilk filminde ki gibi kaptanlığı alma pesindedir. Mihavk desen , canı istemezse savasmaz ... Yandan yemiş rocks korsanlarina dönüşmüş gibiler. Herkezin kendi çıkarı vardir.
 
Saçma gelebilir kulağa ama; hem Croco hem de Mihawk’ın saldırıları kesme bazlı. Eğer Buggy uyanış da açtıysa eğer…
Onunla alakası yok. Bunlar mantıklı adamlar baktılar böyle bir oluşum var ve devlet shichileri temizleme kararı aldı ve en kalabalık tayfa kim de Buggy'de eee o da bir shichi ve zaten büyük savaştan tanışıklar onun yanına geçmeleri kadar mantıklı bir hareket olamazdı zaten.
Buraya geçtiler diye emir kulu oldular anlamına gelmiyor ki... Buggy'nin yaptığı işleri Croco sever ayrıca bu tayfadan ziyade ortak bir iş gibi düşünebiliriz. Şirketleşme oldu resmen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık