Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momo Samuray Jack'i andırdı bana.

Bunlar zafer narası atıyor ama hala savaş bitmedi, Kaido kalkabilir.

Bu Arc mutlu son ile bitmemeli, bitemez.
 
Bu bölüme kötü diyenler One Piece fanı değildir. One Piece iyimser bi bakış açısıyla maksimum %30 u aksiyon kalan %70 i hikaye olan bi seri.Bu bölüm savaşın sonunu anlatmak için yazılmış bir bölüm olarak çok güzeldi. Bölüm görsel olarak duygusal olarak gayet yeterliydi. Momonun konuşması ve flashbackler çok güzeldi.
Büyük ihtimalle Wanolular Momonosuke, 9 Kın, Hasırşapkalar, Law ve Kid’in heykelini dikeceklerdir. Çünkü bu sefer ilk kez gercek anlamda bir Tiranı devirip halkı kurtardılar 20 yıllık esareti bitirdiler.
Yamato adının hakkını verdi ve Yamandı tayfaya. Jinbei’nin tepkisi güzeldi. Kaptan onay vermezse olmaz dedi. Tayfanın en yeni üyesinin böyle demesi hoş olmuş. Kaptana ve iradesine saygısını göstermiş oldu. Ama bizim tayfada durum farklı işliyor o da öğrenecektir.
Sonraki bölüm için ise tahminen dış dünyaya etkiler ve gelecek arc için geçiş bölümleri başlar.
 
Hayaller dış dünya,ödüller ve tepkileri, Sabo'nun yakalanması hayatlar Momo'nun 9 kılıyız bölümü:mincika: Bide kasıla kasıla yürümüyorlar mı allahım ter bastı sinirden. Sanki kendileri adayı kurtarmış gibi :artiz:
 
Ula Doflamingo'nun yenilişi bile Bigmom ve Kaidonunkinden daha gösterişli, yenilgi sonrası adanın tavrı daha etkileyici olmuştu.

Adam resmen tek düze. Hep aynı mantık, arc bosu zülmeder Luffy bunu yener, sonra kutlama, prenses Luffye sarılır, hadi bir dahaki Arca.

Bari Yonkouyu yenen adamları perte çıkar, hastanelik et, durumları ciddi ölebilirler de, uzuvarını kaybeden oldu de, de ulan bir şey.

Law ve Kid bu halde 1 Yonkouyu daha indirir.
Doflamingo 'nun ayağının altında ağlıyordu bu adam.

2 imparator resmen çöpe atıldı mendil gibi. Ardından adamlar nasıl adadan elini kolunu sallayarak ayrılıyor onu okuyacaz.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Bölümden anladığım kadarıyla Momo ve kınlar wanoyu kurtarmış diğer korsanlar da yardım etmiş :) (Luffy,Kid,Law,Zoro,Sanji,Marco falan işte ismini anmaya değmeyecek birkaç önemsiz korsan momo isimlerini anmadı konuşmasında demekki çok önemli değil bu adamlar :D ) Manga'yı takip etmeyen animeden ilerleyen Wano'da önceki bölümleri okumayıp direk bu bölümü okuyan anime takipçisi bir arkadaş rahatlıkla bu sonucu çıkarır.
 
Yamato hala kendini Oden olarak tanıtıyor. Ulan tayfasına katılacağın insanları niye ürkütüyorsun. dkdkdkd
Oden olmayı bırakır ama artık, çünkü yeni bir idolü var. Bir kaç bölüme kendini Luffy sanmaya başlar. Saldırı yaparken Gomu Gomu no diye bağırır falan. Luffy'nin şapkayı çalıp, kendisi takar.dkdkd Tam psikopat. Mazallah Luffy'e bir şey olsa, tayfanın başına bu deli geçer. Laf da anlatılmaz buna, gerçek Luffy benim diye tutturur. Ddkkd
 
OP budur.
Momonosuke'nin tahta yürüyüşünde duygulanmayan OP fanı olamaz. Jon Snow'un Kış yarını aldığı bölümdeki gibi gaza geldim yemin ederim. Tabi bunda Momo'nun tipinin, hareketlerinin ve konuşmasının etkisi çok fazla. Bölüm benim gözümde 10 üzerinden 9 alır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık