Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri de çıkıp demiyor ki 'Ulan sen kimsin, bıktık monarşiden, derebeyden, diktatörden, Kaido Oroçi anamızı belledi, babanın malı mı ulan WanoKuni, bundan sonra Wano halkı kendi kendini yönetecektir, getirin sandıkları' demiyorlar ya koyun gibiler kafayı yiyecem sabah sabah. :)
op'ta böyle yönetilen ülkeler yada bu tarz konular üstünde durulduğunu hiç gördük mü ? görmediysek normal bence dememiş olmaları
 
2 yonkou deviriyorlar boru değil 2 YONKOU ölen bizim taraflardan kimse YOK.

Gelde ciddiye al seriyi nasıl trollüyor ama değil mi? Kendi serisiyle dalga geçen adam. Yok şöyle canavarlar,yok böyle canavarlar tırt çıktı yonkoular.
Ha zoro dışında da herkes gülüp,eğleniyor bari ağır yaralı olaydınız.
 
op'ta böyle yönetilen ülkeler yada bu tarz konular üstünde durulduğunu hiç gördük mü ? görmediysek normal bence dememiş olmaları
Alabastada halk niye ayaklandı, devrimcilerin olayı ne, devrimci komutanlardan bir tanesinin yeteneği halkı cesaretlendirmek üzerineydi. Bu Wanolulara cesaret yüklesen de boş. :)
 
Bu zaman atlaması ile büyümüş olması olgunluk paketi falanı da kapsıyor mu? Bir ergen şogun eksikti
 
Ula Doflamingo'nun yenilişi bile Bigmom ve Kaidonunkinden daha gösterişli, yenilgi sonrası adanın tavrı daha etkileyici olmuştu.

Adam resmen tek düze. Hep aynı mantık, arc bosu zülmeder Luffy bunu yener, sonra kutlama, prenses Luffye sarılır, hadi bir dahaki Arca.

Bari Yonkouyu yenen adamları perte çıkar, hastanelik et, durumları ciddi ölebilirler de, uzuvarını kaybeden oldu de, de ulan bir şey.

Law ve Kid bu halde 1 Yonkouyu daha indirir.
Doflamingo 'nun ayağının altında ağlıyordu bu adam.

2 imparator resmen çöpe atıldı mendil gibi. Ardından adamlar nasıl adadan elini kolunu sallayarak ayrılıyor onu okuyacaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık