Çok şükür gözleri görüyor reisin bizde görüyoruz ama sen görememişsin bi sıkıntı var gözlerde sanırım bi doktora görünYamato'nun Kaido'nun oğluyum demesi Sanji reyizin hiç umrunda olmamış![]()

Çok şükür gözleri görüyor reisin bizde görüyoruz ama sen görememişsin bi sıkıntı var gözlerde sanırım bi doktora görünYamato'nun Kaido'nun oğluyum demesi Sanji reyizin hiç umrunda olmamış![]()
10 numara bir benzetmeOP budur.
Momonosuke'nin tahta yürüyüşünde duygulanmayan OP fanı olamaz. Jon Snow'un Kış yarını aldığı bölümdeki gibi gaza geldim yemin ederim. Tabi bunda Momo'nun tipinin, hareketlerinin ve konuşmasının etkisi çok fazla. Bölüm benim gözümde 10 üzerinden 9 alır.
Yav ne Luffy si Momo ve kınlar kurtarmış korsanlar ve minkler de yardım etmiş işte boşver Luffy,Law,Kid,Zoro,Sanji falan.Ama onlarda sağolsun tabi az da olsa işin ucundan tuttular onlara sonra teşekkür edilip yollanacakOlum siz deli misiniz? Onuru ile yaşayan kınlar bu savaşın galibiyetini Luffy'siz nasıl üstlenebiliyorlar?! Heeey! Odaaaa!! Abi deli misin? Bu adamlar değil mi onurlarıyla yaşayan? Omurgasızlık yapıyorlar! Alooo!
Oda Wano halkını Türkiye üzerinden modellemiş gibi.Biri de çıkıp demiyor ki 'Ulan sen kimsin, bıktık monarşiden, derebeyden, diktatörden, Kaido Oroçi anamızı belledi, babanın malı mı ulan WanoKuni, bundan sonra Wano halkı kendi kendini yönetecektir, getirin sandıkları' demiyorlar ya koyun gibiler kafayı yiyecem sabah sabah.![]()
Luffy'ler giderken Momo ve tüm kınlar eğilecek zaten merak etmeYav ne Luffy si Momo ve kınlar kurtarmış korsanlar ve minkler de yardım etmiş işte boşver Luffy,Law,Kid,Zoro,Sanji falan.Ama onlarda sağolsun tabi az da olsa işin ucundan tuttular onlara sonra teşekkür edilip yollanacakBak hele sen andavallara Momo'nun önünde eğileceğinize gidin yerde yatan iki yiğidin önünde eğilin birde wano meydana heykellerini dikin saygıyla uğurlayın sonra 'şıgın wını kırtırıcısı mımı sultanımız' falan mı diyorsunuz ne yaparsanız yapın
![]()