Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Logia vs. Mitolojik Zoan


  • Kullanılan toplam oy
    139
Yorumlarda bir özellik unutuluyor bence, sadece Logia yeteneği vs. Mitolojik Zoan özel yetenekler karşılaştırılıyor ancak Zoan'ların normal olarak sağladığı yüksek iyileşme ve dayanma gücü artışı da var.



Özellikle bu Antik Zoan'larda daha yüksek olduğu söylendi Mitolojik Antiğin üstü olduğuna göre bu açıdan da en üstün meyveler Mitolojik Zoanlar, bu da ek bir yetenek.

Yani Mitolojik Zoan: Mitolojik çok özel tanrısal yetenekler + çok hızlı iyileşme ve dayanma gücü, ve sağlamlık.

Logia savunması var deniyor doğru bu önemli bir avantaj, ancak Zoan'ların özellikle Mitolojik olanların çok yüksek seviyede iyileşme hızı ve dayanma sınırı var, Logia bu tarz bir iyileşme ve dayanma gücü vermiyor.
 
Uyanış faktörüyle Logia olması gerekir bence ama artık Oda için karakterler daha önemli. Hangi karakter onun için değerliyse o meyveye güçlendirme de geliyor.

Magma - Işık ve Buz gibi meyvelerin uyanışından Jujutsu Kaisen'deki bölgesel genişleme gibi bir uyanış bekliyorum. Tamamen magmadan oluşan bir savaş ortamı ve oraya hükmetme. Bu yeteneklerin doğal gücü zaten var. Bir de buraya hükmedebilecek. Böyle bir uyanış baya güzel olur.
 
İnsanları potansiyellerine göre üçe ayıralım. Düşük - orta - yüksek diye. Logialar ilk iki kategoride Mitolojik Zoanları tokatlar bence. Son kategorideki insanlar içinse mitolojik zoanlar daha büyük güçtür.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık