Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hugo'da Küfreden Çocuk Efsanesi



Hugo Programı


Hugo, 1993-2008 yılları arasında yayınlanan çocuk programı. Interactive Television Entertainment (ITE) Media'nın yarattığı Trol Hugo'nun oyunları temalı oyun programı.

1993 yılında Kanal 6'da başlayan programın ilk sunucusu Tolga Gariboğlu'dur. 1996 yılında yayından kaldırıldı. 2001'de yeniden ekranda olup Show TV'de devam etti. 2002'de tekrar yayından kaldırıldı. 2003'te ekrana dönüp Cine5'te devam etmiştir. 2004'te atv'ye geçti. 2005 yılında yeniden yayından kaldırıldı. 2006 yılında tekrar ekrana geçip Kanal 1 ekrana geldi. 2007 yılında Kanal 1 TMSF'ye satıldıktan sonra Tolga Gariboğlu programdan ayrıldı. 2008'de ekrana veda etti.

(Alıntıdır)

Sunucunun Yorumu


Olayla ilgili sunucu Tolga Garipoğlu'nun yorumu. Kanıtlayana araba alacağını iddia etmişti. Bir de kanalın arşivini sel basmış sanırım, kayıtların çoğu gitmiş.


Ne Yaşanmıştı ?


Hani bi zamanlar Kanal 6’da canlı yayınlanan, çocuklar için Hugo diye bi yarışma programı vardı. Programa telefonla katılan çocuklar bir bilgisayar oyununu oynuyo, oyunun kahramanı Hugo’yu telefonun tuşlarıyla yönetiyorlardı. Yarışmayı da Tolga Garipoğlu adında bi genç sunuyodu.


Bi gün Hugo’ya katılan çocuklardan biri oyunu becerememiş. Telefonu kapatıp yeni bir yarışmacı almadan önce sunucu klasik bi’kaç avutma cümlesi söyler ya, bizim Tolga da, “Olsun canım zaten önemli olan katılmak di’mi? Eminim Hugo’da şimdi çok üzgün ama napalım” derken telefon hattının ucundaki başaramamanın utancını ve de hıncını taşıyan çocuk ağzının içinde homurdanmış:


“Hugo’nun .mına koyiim”


Homurdanmış ama küfür bayağı bayağı anlaşılmış. Canlı yayın, Tolga panik olmuş taabi,


“Aa çok ayıp. Bak şimdi Tolga abin de sana çok kızdı” demiş. Bunun üzerine çocuk final cümlesini patlatmış:


“Tolga abinin de .mına koyim!”

Gazete Kanıtları


Kısa süre sonra köşe yazarları olaya yer vermişler. Sağlam bir kanıt olarak duruyor.




 
Son düzenleme:
Şuna benzettim olayı:

Şöyle bir şey var.

Mandela etkisi, dünya çapında geniş bir topluluğun var olan bir bilgiyi tamamen yanlış bir şekilde hatırlaması olarak tanımlanabilir. Yıllardır var olan bu durum, 2010 yılında Fiona Broome isimli bir blogger tarafından öne sürüldü. İsmini Güney Afrika Cumhuriyeti’nin ilk siyahi devlet başkanı olan Neslon Mandela’dan alan etki, bu özgürlük savaşçısının yaşantısına dayanmakta. Mandela, 2013 yılında dünyaya veda etmişken birçok insan onun 1980’li yıllarda hapishanede öldüğünü iddia ediyordu. Mandela’nın 2013 yılında gelen ölüm haberiyle de neredeyse dünyanın yarısı şok geçirerek ‘’Bu adam 80’lerde ölmemiş miydi zaten?’’ sorusuna cevap aramaya başladı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık