Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yok zayıfmış daha Yc2 seviyesini yeni gösteriyormuş ödülü yalan dolanmış gücü King’ten çok düşük çünkü Sanji’nin rakibi ve sağ kol değil.?
Queen, Canavar Korsanları'nın en değerli üyesidir, bakın güçlüdür demedim. Onun yaptığı biyolojik silahlar karşılarına gelin düşmanlarının korkulu rüyası olacak cinsten. Düşünsene Donanmayla karşı karşıyaler ve iki ordu mücadeleye başlıyor ve Queen elindeki zehirli silahları kullanıyor ve zehirin etkisiyle bir yandan Buz Oni'sine dönüşüyorlar bir yandan zombileşiyorlar. Donanma içindeki kargaşa da cabası.

King'ten güçlü tabi ki değildir ama aralarında da çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Buna ödülleri de örnek olarak verilebilir.
 
Bana kalırsa, tüm sağ ve sol kollar arasında en ilgi çekici King gözüküyor. Beckman'dan King kadar ekstrem bir şey çıkamaz herhalde.

Adam son mohikan çıktı, açıklanacak hikayesi, gizemi ile karizma seviyesi daha da yükselecektir.
 
Bölüm sanji bölümü ama zoro fanlari bos durmuyo yine. Olay enies loby vol 2 gibi zaten. Aradaki farkta sanji-zoro için o kadarcikdir arc sonu.

Zoro saldiri aldiysa haki ile sanji'de savunma ve iyilestirme aldi. Zoro'da savunma yok ama sanji simdi haki+d.jimbe+gen ile saldiri da aldi. Oda denkliyor iste olay basit.
Sonra thriller barkta yine yaklaştırdı Zoro ile Luffyyi sağı solu belli olmuyor odanın
 
Bir anda Queen sever oldu herkes. Kapışmalar belli olmadan önce Sanji karşısına King çıkması için dua zinciri bile oluşturulmuştu halbuki
 
Teşekkürler ikinize de. :) keşke öğrenmeseydim ama. xd
Şimdiki teknoloji sayesinde insan üretimi exoskeletonların çıkış noktası 1960 larda çıkan bir bilim kurgu romanına dayanıyormuş.(Sanatın bilimi etkilemesine bir örnek) Judge genlerle oynayarak bunu yaptı. Akrepleri düşün yada diğer böcekleri, bunların kabukları aslında dış iskelet olarak geçiyor.

Sanji artık bilimin savaşcısı. Muhtemelen Vegapunk'a bağlanacak bu hikaye, belki oradan Kizaru'ya. Belki de farklı bir suit, farklı eklentiler tasarlanacak Sanji için. Çıkış kaynağına değilde, nasıl bir etki yaratacağına bakmak lazım. Sonuçta, atomun parçalanabilirliğini öğrenildiğinde, insanlık bunu katliamlar içinde kullandı, radyoloji ve tıp alanında insanlığa hizmet etmesi içinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık