Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha ne alsin :) yine alirdi sanji ki bu biraz fazla oldu queen'e gibi. Üstüne muhtemelen çok saglam bi hakisi de vardir. Bu yeni saldiri çok basit kalicak gibi. Daha iyi saldirilar gelicektir. Dövüs sonu ise malum iyilesme power aldi, yaralansa, çizilse bile hizlica iyilesip ayakta kalir. Tayfa için biraz adil olmayan bir power.

Zoro'culari da hiç anlamiyorum. Sanji ölse bayram edicekler, queen'de güçlü çikinca hemen king'ci de oldular sanirsin arada ucurum var. Birbirine yakinlar. Ödullerde zaten neredeyse aynilar.

Iyiki bi h.haki aldi zoro. Yav merak etmeyin Don chincao'da da vardi yani ele ayaga zaten düstü dresarozadan sonra :)

Neyse Sanji adamdir. Birakin 10 yilin acisini cikarsin. Zoro'nun yarisi kadar kaymak yeseydi oda'dan suan nerede olurdu kim bilir. Arc sonu oda sanji-zoro yine enies lobby gibi olucaktir muhtemelen.
Germa'nın gücü sadece elementlerle sınırlı değil. Hem spoilerda Queen'in hızlı olduğunu söylüyor. Düşünsene suitin pelerinin, savunmasını vücuduna enjekte ettiği falan. O zaman işler farklı bir boyuta taşınırdı, eğlenirdik. Bakalım nasıl çizmiş bizim Emmoğlu :D

Daha bölüm çıkmamış, spoiler üzerinden yazara kızıyorlar baksana. Dünya Zoro etrafında dönsün istiyorlar. :D Ben anlıyorum bütün bu nefretin sebebini ama boşver... Tespit ettikçe basıyorum engeli, yeni keşfettim müthiş birşey. :a:
 
Luffy dövüşünün sonunu yazıyorum sana Lee…

Luffy: Aaarrrggghhh Seni yeneceğimmm... Pat pat pat ve bitti…derinlik yok bişi yok… Zaten adamdan üç kere dayak yemiş… ne hikmetse ölmemiş mehhhh…:artiz: sksksksns
Zoro'nun savaşları göze daha güzel gelir ve daha havalıdır ama derinlik olarak en zayıfı Bushido. Power up alıp birkaç vuruşta işi bitirir. Hatta 1 vuruşta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık