Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece tarihinde böyle bir tekleme böyle bir şamar çekme yok. Saitama'nın sivrisineği tokatlayıp binaya yapıştırdığı gibi yapıştırdı adeta.
Spoiler okudum zaman tek yemez diyordum ama şimdi diğer sahnelerde Kid'in öfkesinide görünce anladım Apo %90 ihtimal tek yedi.
Eğer öyle olduysa tadından yenmez. Ama şimdi Brookla düet yapamayacaklar kahretsin
 
Kuma karşısına direkt Zoro dikilmişti, hatta Kuma onunla dövüşmek istedi.
Dövüştüler mi? Sanji de kendini feda etmek istedi ki onu da dahil edelim ve Zoro onu durdurdu Zoro orda kaliteli ve güçlü bir adam olduğunu gösterdi lakin ortalıkta tek taraflı dövüş var buna dövüş dersen tutmuyorum. Kizaru zaten tayfayı pert etti şimdi onları VS konusunu dahil etme lütfen tayfaca yenildiler bir de Aokiji var onu da dahil edelim orda da tayfaca yenildiler yani bu abilerimiz vs konusu bile değiller tek taraflı bir dövüş.
 
Sanmam. Kendi ayağına sıkmak gibi olur ama f6'dan birini indircem demesi bende de soru işareti bıraktı. Hiyerarşide tümden sıkıntı var gibi.
Bilmiyorum. Hani sanki bizimkilerin ortalığı karıştırmasını istiyor gibi geldi o yorumundan.

Hatta Kaido'nun, Bm ile ittifak kurmasını ve Bm tarafının bizimkiler ile uğraşırken aradan çıkartmayı bile planlıyor olabilir.
 
Uğraşmaya gerek yok dostum bunların anlayacağı cevap bu türden. O saldırıyı niye Luffy'e yaptı diye bile sormuyorlar ama Zoro'nun bayılıp saatlerce baygın kalmasına kendini saldı biraz da açtı o yüzden oldu diyorlar. Hatta düşmanı da beklemiş düşmek için. Düşman sırıtarak ayrılmadı oradan.:D
Bu arada Zoro Enel ile karşılaştı ve yenildi yazarken bu vs'yi unutmuşum.
 
Böyle bir şey yok, kendine bir dal tutup ona sarılmana bir şey diyemem sonuçta sen artık Luffy, Yaradan gelse tek yemez kafasındaydın çocuk yedi teki. Ama böyle bir şey yok yani kimse Zoro kaçmaz hiç bir şekilde demedi. Demişsek at şuraya göster hepize.

Denilen şey şuydu, Zoro bire bir meydan okuyup sonra kaçmazdı ve böyle bir şey görmedik bölümde artı Zoro'nun burada kaçmasının sebebi de Luffy'nin tek yemesi ve ona başka çare bırakmaması.
Zoro ne zaman ki bire bir meydan okumak zorunda kalır o zaman bundan bahsedersin. Zoro ilerisi için dayanamaz yara almamalı diye düşünürekten kaçtı işte. Kabullenin la. Kendi diyor adamın ağzından çıkan o. Sizin istediğiniz WB gibi tank bir şey olması yaraların haddini hesabını yapmamasıydı ama yapacak bir şey yok. Law'ı bu yüzden ezdiğiniz günleri hatırladım. Hala daha bahseden yok. Ölü rolü yapıyor bazıları.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık