Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm tüm novaların özel olduğunu Seriyi yorumlamakta başarısız olan KF üyelerine tekrar gösterdi.

Sırf adam ihanet etti ve Kaido'nun adamı oldu diye ve tipsiz diye adamı Brook-Chopper- seviyesine indirenler vardı. Böyle bir op yorumlama mantığı olabilir mi?

Böyle Oda ayarı verir işte. Novalar özel adamlar. Bakın gene bin kez bölümde en kötü nesil deniliyor. Oda bu adamlara önem veriyor. Hala ne zaman anlayacaksınız?
Apoo'yu Brook ve Chopper'la kıyaslayanlar mı vardı? Bunu görmemiştim, One Piece okur kitlesindeki bazı görüşler cidden insanı hayrete düşürüyor. Mangakanın defalarca altını çizdiği Worst Generation kavramını yüzlerce sayı boyunca görmemekte ısrar etmek epey ilginç.
 
"Bu kadar erken yaralanmamalıyız(!) aksi halde Kaido'nun karşısında fazla dayanamayız mesele sadece kalabalık olmaları değil karşımızda sağlam adamlar yer alıyor" :)
 
Şu Queen'in bizimkiler fark edilince "Demek yakayı ele verdiler" tepkisi acaba hapishanede ki güvenliğin gevşetilmesi ve bizimkilerin kafalarına göre hareket edebilmesim için kasten mi yaptığı bir şey diye sorgulatıyor.

Belki de söylediği gibi flying six'i top yemi olarak kullanıp dayak yediklerin de onları aşağı çekmek istiyordur.
Sanmam. Kendi ayağına sıkmak gibi olur ama f6'dan birini indircem demesi bende de soru işareti bıraktı. Hiyerarşide tümden sıkıntı var gibi.
 
İşte iki yüzlülük diyorum bu sebeple. Önce saldırıyorlar Zoro kesildi diye. Sonra Luffy de darbe alınca, Zoro yüzünden almış oluyor. Sonra bakıyoruz işin aslı öyle değil ve Luffy KO. Zoro bunu alıp kaçıyor, yine sadece Zoro kaçtı oluyor. Komedi. Ha ikisi ilk önce beraber kaçmaya başlamış, o ayrı. Kaçma mevzusunda ise illa gömülmesi gereken birileri varsa, o da Zoro asla kaçmaz diyenler. Zoro kendisi demedi ki ben hayatta kaçmam diye...
Aslında mangada geçen ne ise odur. ama Zoroya bu rolü verdiren kişiler fanların kendisi Zoro'ya olunmadık güç ve rol verilirse olacağı buydu zaten,Luffy içinde öyle eğer Luffy'nin yerine son darbeyi Zoro'da alsa oda sersemleyecek ya da bayılacaktı bu bariz belli, şuan ne oldu ? herkes haklı ya da haksız karakterleri yeriyor güç dengeleri animeyi izleyince daha net oluyor olmasına rağmen, bu karakterleri aşırı şişirilip şişirilmemesi bu fanlar yüzünden. Ama gerçek bu insanlar kusurları görünce acımasız olabiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık