Bilgelik bambaşka bir deha gerektirir ne demek yetmez.Evet Luffy'nin de bu tarz tavırları var ama diğer konularda eksilerde olmasından dolayı nötrleniyorDostum sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Bak Beerseeker ne yazmış.
Ben de ona karşı bilgece sözler sadece yetmez manasında yazdım. Sen ne yazıyorsun onunla ilgilenmiyorum bile.

Sanji orada Usopp'a kendisinin bile hemen anlayamacağı bir şeyler söylüyor (Usopp'da ayrı bir salak bu sahnede zaten) Adam gidip Robin'i son anda kurtarıyor.O zaman darlığında böyle bir hamleyi yapmak akıllılığın ilerisinde birşey..
Onlara bakmayacaksın işte Oda'nın under 16 okuyucuları tavlama taktikleri onlar. Birisi Nami'nin memintolarıyla ilgilenmezse hangi bahaneyle gösterecek OdaValla her arcin en az 20 30 bölümünde sürekli kadınlara sulandığı ve Nami-Robine sümük gibi amelelik yaptığı için akıllı halini göremiyoruz.
Yazdığımda da aynı şeyi dedim.Eğer kadinlara sulanmasa çok daha iyi olcak
