Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 752: Palmiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ Reiper

1- Beyin okuyabilme gibi kabiliyetin varda o yüzden bu kadar kesin konuşabiliyorsan diyecek birşeyim yok ama ben önceki yorumumda da dediğim gibi FBları gördükten sonra kesin konuşmayı tercih ederim kendimi tekrar etmemin bir manası yok şuan.

2- Bu da senin kesin hükümlerine bağlı değil ki yine önceki yorumumda kibarca söylemeye çalıştığım şey buydu. Kalkıpta sana Law şöyle farklı böyle farklı diye iki saat dil dökecek değilim ki bu da yine ve yine önceden söylediğim gibi görüş açısına bağlı bir durum. Sıradan olduğuna dair gösterdiğin örnekte de karizması çizilen Law'ın şaşkınlığını görüyorum ikna olabileceğim bir durum göremedim açıkcası.

3- Bu yine senin düşüncen birşey diyemem ama bana göre Law Luffy'e denk biri değil hele tayfası hiç değil. Hadi Kid'in tayfası gibi olsa bir nebze anlarım ama tayfa diye verdiğin örneklere Zoro bile fazla gelir. Ayrıca orada söylemek istediğim WB'ın böyle bir yaptırım gücü vardı, Ace gibi kural tanımaz birini tayfasına kattı ki, aynı durum KK olucak Luffy için neden geçerli olmasın? Burada deniz seviyesinde su 100 derecede kaynar gibi bir gerçekten bahsetmiyoruz. Oda isterse Law'ı tayfaya katar ister katmaz, ister tayfasınıda dahil eder, ister etmez bu yine Oda'nın yönelmek istediği kurguya bağlı.. Ha dediğin isimlerin gelme ihtimali bana göre de mevcut ama olayların gidişatına bakacak olursak, senin yorumunu da dikkate alırsam yine de, Law kesin gelir ya da hayatta gelmez diye bir şey söyleyemem.

Law'ın tayfaya gelme ihtimalini dahi kabul edemeyecek insanlarla tartışmaktan sıkıldım.. bu yüzden bu konuda söyleyecek son yorumum budur şimdilik..şu noktada kendimi tekrar ederek(Bu yorum da da olduğu gibi) konuyu uzatmaktan başka birşey yapmıyacam belli ki, bilmem kaç kere tekrar ettiğim gibi FBlerden sonra herşeyin belli olcağını düşünüyorum şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.
 
@Euphorbia (Hilarella)

Ok, OP bittikten sonra bakarız Law tayfaya gelmiş mi diye. Bir de OP evreninde herkes bir diğerinden farklıdır, herkes tayfaya gelebilir tamam.
 
Reiper@

Bende Law'ın tayfaya katılacağına ihtimal vermiyorum ama çıkış yolun yanlış.Law KK olmak isteyen biri.Şuan iftara 15 dakka kala yazmak zor bunları ama açık ve net KK olmak istiyor:D

Ayrıca Luffy'nin Teach ve Akif'den sonraki(korsanlar bazında) en büyük rakibi olacak
Birde Luffy tayfaya hep garip olanları davet ediyor bu adam garip değil demende doğru değil:).Zoro,Nami,Robin falan çok mu garip:)
Zoro: yön özürlü, yosun saçlı.
Nami: hırsız, paragöz
Robin: Karamsar, serideki tek arkeolog.
Law: Sıradan bir insan. :)

Sonra Law'ın KK olmak gibi bir amacı vs yok. Tek olayı Dof'tan intikam almak. :)
 

gomu gomu no

tarih tekerrür etmicek çünkü Luffy hiç başarılmamış olanı başarıcak WG'yi yıkıcak. 800 yıllık döngüyü kırıcak belki yonkou ve shichibukai kavramı ebediyen yok olacak çok sığ düşünmemek lazım adam zaten en tehlikeli güce sahip müttefik toplama konusunda defalarca vurgulandı
 
tarih tekerrür etmicek çünkü Luffy hiç başarılmamış olanı başarıcak WG'yi yıkıcak. 800 yıllık döngüyü kırıcak belki yonkou ve shichibukai kavramı ebediyen yok olacak çok sığ düşünmemek lazım adam zaten en tehlikeli güce sahip müttefik toplama konusunda defalarca vurgulandı
WG'yi Luffy değil Dragon yıkacak. :S
 

gomu gomu no

Luffy, antik silahlar ile red line'ı ortadan kaldırarak all blue'yu yapacak. O sırada kutsal şehirde denizin 10.000 metre altına dalacağı için WG'yi luffy yıkacak demek istemiş olabilir arkadaş.
son antik silahın o tarz bi gücü olması lazım ki sanji all blue hayaline ulaşsın nami'de dünya haritasını çizebilsin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık