Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Witcher (2019-)

Diziyi beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 10 45.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 12 54.5%

  • Kullanılan toplam oy
    22
Diziyi bitirdim. İlk 2 kitabı ilk sezonda bitirdiler. Bide Yenneferın origin hikayesi, son kitaplarda araya onuda sıkıştırmışlar. Tabi doğal olarak kitaplardaki olayların çoğu yok. Tipik buz dağının görünmeyen kısmı.
Bide bana karakterler arasında ki duyguyu veremedi dizi. Kitapta bunu yaşıyorsunuz resmen, bi yavanlık var anlayamadım. Kitaplara fazla kaptırınca böyle oluyor herhalde.


Ayrıca oyunlar en son kitabın sonundan başlıyor. Ama oyunları oynarken ağır spoiler yiyebilirsiniz.
 
6. bölüm de bitti. Borch ve yarpen zigrin görmek çok güzeldi. Borch kitapları okurken en sevdiğim karakterlerde ilk 5 karakterimden biridir.
 
Seriden Witcher tadı almayan bir benmiyim ya. Ne müzikleri ne oyuncuların karakteri tam yansıtmaması gibi şeyler benim mi gözüme batıyor. Bir tek Henry Cavill beklentimin üzerinde bir oyunculuk yapabiliyor. Game of Thronusu kötüleyen arkadaşlar bu seriyi gömmeleri gerekir. Yazık valla. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım seri için.
 
@Tilqi_Gin başkan sen biliyorsundur, bu dizi 7 sezon olarak planlanmış diye bir duyum aldım. Doğruluk payı var mıdır?
Olasılık şeklinde bahsediliyordu 7 sezona çıkar gibi falan. Net bir şekilde söylenmedi. Kitapları sezonlara sığdırsalar 7 sezon oluyor yani. Toplam 7 kitaptı, yazar 1. ve 2. kitaplar arasında geçen yeni bir kitap çıkarınca 8 olmuştu. İlk 2 kitaptan hikayeler zaten ilk sezonu oluşturdu herhalde, daha izlemedim, finaller sonrası anca. Anlatmadıkları hikayeler de varmış. Onlar da arada bazı bölümler için harcansa 7 sezon olur yani. Ama 7 sezon biraz işleri uzatmak gibi olmaz inşallah. Witcher her ne kadar sağlam hikayesi ve karakterleri olsa da Buz ve Ateşin Şarkısı kadar kompleks değil. Çok uzatmaya çalışıp da sündürmezler inşallah.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık