Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence olacak. Kademe kademe yine olay. Biz daha Kaido'nun Big Mom'ın en güçlü formlarını en güçlü ataklarını görmedik. Katakuri Luffy Savaşı'nın son yarım saati kıran kırana en güçlü teknikleriylr geçiyor.

Luffy de bu adamların düz bir şekilde savaşırken sahip oldukları hasar gücüne G4 kullanmadan ulaşmak zorunda.
Bunları zaten yapacak da yapabildiğinde üzerine konuşacağın çok fazla bir vs kalmaz Alpa. Daha erken bunun için.
 
Güce bakış açımızdaki farklılıktan oluşuyor bu. Bu kılıçlar yok yere gidip adama haki falan mı veriyor ekstra? Kalksınlar kendileri kessin o zaman, janjanlı haki yapıp milleti delsinler. Dediğim gibi olay cevher çıkarmak.
Peki cevher olarak kastın ne? Bildiğin büyülü tarzda silahlar. Bu arada senin dediğini yapan kılıç gördük zaten. Yunashiri aldığı sıra kılıcın kana susadigini ve çok daha keskin olduğunu belirtmisti Zoro. Shusui'ui kullandığında canlı bir şeymiş gibi uslu dur gibisinden laf etmişti Zoro, sırf o kılıçtan çıkan slash diğer iki kilictan çıkanı ezdigi icin. İlk aldigi kılıç kolunu kesmemeyi seçmişti. Hani kılıcı havaya atıp show yaptığı sıra. Bunlar hep mi metaforik?

Hep metaforik ise Zoro niye bu kadar kasıyor? Alsın normal düz bir kılıç?
 
Şimdi bu Enmanın shusuiden üstün ne yanı var? Shusui sert bir kılıçtı. Enma ne yapıyor? Haki çekiyor. Eee? Çekmese de Zoro kendi de yayabilir istediği kadar?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık