Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rob Lucci

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 122 43.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 156 56.1%

  • Kullanılan toplam oy
    278
O kadar iyi havlıyor ki bunun yaptığı köpekliği gören kutsallar ''Sen ne güzel havlıyorsun evladım gel CP-0'a geç'' demişler sanki.

2 yıl sonrası biraz adam olmasını bekleniyordu ama tam bir hayal kırıklığı yaşattı.
 
Bir de emir alırken gözleri gölgeli falan çizilmiş ki hani neymiş efendim öldürmek hobisiymiş de kana susamış da bilmem ne. Luffy ile dövüşürken anladık işte hala daha aynı şeyler ısıtılıp önümüze konulunca karakter de itici gelmeye başlıyor. Her önüne gelenin "Deniz engindir" diye nasihat etmesi gibi bir yapmacıklık oluyor böyle olunca.
 
Oda Lucci karakteriyle efsane işler başarıyor. Kötü adam rolünü sevmenize ihtiyacı yok ki. Şu son yorumlarınıza dönüp bir bakın. Çoğu insan da bu duygu oluşmuş. Bence Oda amacına ulaşmış :)
 
2 yıl önceki halini daha çok severdim çünkü liderlik vasfı vardı, ama son hali de fena değil. Charloss' tan emir alması ve kana susamış bir cani olması dışında sevilmemesinin bir başka nedeni olarak Crocodile ve Doflamingo gibi bir amaca ve ideallere sahip olmaması veya sık sık cool laflar etmemesini sebep olarak gösterebiliriz. Yani bu bahsettiğim iki adam onlara bir yakınlık hissetmemizi sağlıyacak argümanlara sahiplerken Lucci sadece ve sadece şerefsiz olduğu için kötülük yapıyor. Değerleri olmayan bir ölüm makinası. Pacifistalardan pek bir farkı yok aslında. Bulunduğu konumu da iyi dolduran bir karakter, Kutsalların böyle adamlara ihtiyacı var zaten.
Bunların dışında karizması yeter... :a:
An itibariyle de Sabo ile eşit dövüşebileceğini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Kana susamış bir karakter olarak kurgulanma kısmında oldukça başarılı, ama kutsal ejderlere yaptığı kölelik hiç hoş değil tabii ki. Bu özelliği olmasa sevilesi bir katil figürü olabilirdi seride.
 
Lucci Water 7 zamanları da böyle bir adamdı, hükümetin emirlerini sorgulayan, karşı çıkan bir tip olmadı hiçbir zaman.

Yani bu adam melekti sonradan kelek olmadı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık