Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 902: Son Düzlük

Bölüm Nasıldı?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 102 47.9%
  • İyi

    Kullanılan: 62 29.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 12.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 3.8%
  • Çok kötü

    Kullanılan: 15 7.0%

  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji çok fazla da takmadı yani kederlendi biraz çok kafaya takmadı.Tam tersine tavşana gidip yakınan üzüntüsünü dile getiren özür dileyen o olmalıydı ama Carrot bizzat yanına gelip teselli ediyor belki şoktandır bilemiyorum ama Sanji uzun zamandır normal değil zaten.Onun dışında birincisi tayfa o kadar ince düşünen adamlardan oluşmuyor düz adam çoğu.İkincisi illa suçlu olan gidip teselli edilmez kişi aksi olmasına rağmen kendini çok suçlu hissediyorsa da yapılabilir.Fakat bunlar herhalde Sanji de bizim gibi çok takmıyordur diye düşünüp yanına sokulma zahmetinde bile bulunmuyorlar. :/ Tayfa çok bozdu çok öyle böyle değil.


Bu arc çok fazla ayıp vardı hasır şapka tayfası için.Önce Sanji'nin yaptıkları ve sonra 2 tane daha geldi.

Jinbei'yi kolayca arkada bırakmak.
Pedro öldükten sonra gülüp eğlenmek.

Özellikle ilkinde ana karakter o eski kişi olmadığını kanıtlamış oldu.Bari mangaka bakın bunlar değişiyor kötüleştiler veyahut olgunlaşıyorlar diye göndermeler yapsa ama o da yok aynı tas aynı hamam.Hala tayfa iyilik meleği mükemmel insanlar olarak gösteriliyor profilde.Açıkçası ben bu sahtekarlığa karşıyım ilk olarak.
Şimdi Jinbei'nin geride bırakılması konusunda aynı fikirde değilim senle. Maalesef bu tam Marineford'da Ace'in yaptığı saçmalığa(her ne kadar yaptığı cesurca olsa da) benzeyebilirdi. Jinbei'nin geride kalması ağır bir karardı. Zamanında Ace'in savaşmak yerine kaçması Beyazsakal Korsanlarının zaferi olacakken bunu yapmaması bir hezimete yol açtıysa, Hasır Şapkaların kaçması da Koca Analar için bir yenilgidir ve kaçamasaydı zafer olacaktı Koca Ana tayfası için. Benim sıkıntım tavır. Bon Clay'in, Vivi'nin arkasından hüznünü gösteren Luffy ve diğer Hasır Şapkalar, Pedro'nun ölümü ve Jinbei'nin arkada kalışından hemen sonra böyle şen şakrak olmamalılar! Nakamaya bu kadar önem verilen bir seride, Jinbei arkada bırakılması her ne kadar yanlış gibi görülse de mantıklı nedenlere bağlanabilirken(kabul edilir edilmez ayrı, ben de ortada kaldım), şu tavır için mantıklı bir açıklama yok, kusura bakılmasın. Osuruktan cin çıkarıp da panellerden aşırı derecede fazla anlam çıkarmaya çalışmadan bu açıklanamaz. Her şeyi yavaş yavaş, gözümüze soka soka çizen mangaka şuna bir sayfa daha ayırıp da keskin geçişi yumuşatamıyorsa demek ki karakterlerde var bir sıkıntı, mangaka da böyle çizmiş deyip Hasır Şapkalara ayıp derim arkadaş.
 
823. bölümde krallar ilk tanıtıldıklarında bu saat sakallı adam dikkatimi çekmişti. Bunun Rommel Krallığının kralı olduğunu düşünüyordum. Ama çok da önemli bir şey sayılmadığından pek bahsetme gereği duymamıştım. Hazır yeni arc'a da sayılı günler kalmışken aklıma geldi ve tahminimi yazayım dedim.

 
Riku ve Rebecca komploya uğramasın gelirken. Destek istemeyip birlikte gidelim demişti yumrukçu kral : o)
Shirahoshi'nin de gitmeme ısrarı vardı. Yalnız kalırsa sıkıntı. Kaido'nun akvaryumuna girer.

Yarın öğlene kadar spo gelse bari. C.tesi de bölümü okuruz. Oh ne güzel:rolleyes:
 
Reverie arc'da en baskın kral Cobra olacak gibi. Sözleriyle ezip geçecek dünya hükümetini.

Wapol'un Dalton deyişini duyar gibiyim :D

Asıl merak ettiğim ise Stelly. Muhtemelen ileride çok tehlikeli bir karakter olacak. Bu arc'da ona fazla bir rol verilebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık