Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 895: Korsan Luffy, Tatlı Komutanı Katakuri'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    302
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çizimleri çok karışık geldi. Artık şu düello bitsin diye bekler oldum valla. Dressrosa gibi uzattıkça uzatılıyor bölümler. Bu hafta da bölüm yokmuş kötü oldu. :(
 
Dün gece uyuyordum, dedim bi su içmeye kalkayım. O 15 saniye içerisinde puzzle parçaları oturdu kafamda.

Gelecek bölüm hakkındaki teorim şu şekilde :

Luffy'nin Hody'e vurduğu Snake Shot benzeri, elektrik yüklü bir saldırı olacak King Cobra. Elektrik çarpmasıyla birlikte Katakuri'nin mochisi likit bir forma girecek ve Luffy ayna dünyasından çıkış için vizeyi kapmış olacak.

Kaynaklar;
Snake Shot da gezine gezine rakibe gidiyor, King Cobra da.
İki saldırı da parmaklarla yapılıyor.
 
Çünkü eleştirenleri alaylı bir anlatımla tamamen gömüp, aslında hiçbir şey demiş olmuyorsun. @Raiden , @Alpamis , @RedTeroR en azından bir şeyler üstüne konuşuyorlar. Eğer diyeceğin bir şey varsa direkt Lucci dövüşüyle kıyaslayıp da söyleyebilirdin:artiz:.
Rob Lucci'ye bi sonraki mesajda değindim zaten ya. Hiçbir şey dememiş oluyorsam neye takıldığını anlamadım, ortaya laf atmışımdır kimse gibi yazmak zorunluluğum yok ki örnek vermişsin. Verdiğin örnek de redteror :artiz: işi gücü Luffy kaçtı, hakisi bitti, kucak, köçek olan... Ona yazma bize yaz zaten :T

Kata Luffy'e en baştan mızrakla saldırmaya başlamıştı zaten. Hatta herif resmen artık saldırılarımdan kaçmanı istemiyorum dedi ve uyanış açtı. Bir anda mızrak yok oldu ve mızrakla öldürücü saldırısından kaçan adamı yakalayan Kata mızrakla deşip işini bitirmedi, küçümsemiyorum deyip Luffy'nin öldüğünden emin olmadan çekti gitti. Burası tamamen saçmalık bu bir.
Benim örnekte bahsettiğim tam olarak bu değil. İnsanlar istiyor ki rakip küçümsenmesin, ee ben de o zaman dövüşler böyle ilerlemez diyorum. Oda herşeyi bir anlatıma ve vitese bağlamış. İlk defa gödüğün tekniği anla diye yavaş yavaş gösteriyor, sonrasında pat pat pat ışık hızında yapıyor karakterler. Dövüşler de böyle vitesli :S Adam küçümsemeyecekse tüm gücü ile saldırır, çakar Rokuougun'ı falan. Çöplere bile öldürmek için saldırıp öldürmeden çekip gidiyor "kötü" adamlar :S Luffy'i Crocodile çölde deşip çöl çiçeği bilmem nesinde ölüme terk ediyor. Hiç mi aklına gelmiyor bu herif dayanıklıysa yada başka bir gücü varsa ya burdan çıkabilirse diye. Veya arkadaşları bunun için geri dönebilir diye. Spada bilmem ne kum bıçağı yapıp parça pinçik akbabalara yem etseydi de kurtulsaydı mesela. Ama onu bu düşüncelerden azad eden bir kibri var, düşüncelerine yön veren bir karakteri var, arkasına bakarsa Sir Crocodile olmaz o adam. Onca zamandır plan yapıp sabırla ilerlemiş bu adam ezip geçtiği karıncanın sonrasında hakkından geleceğine ve tüm planlarını yok edeceğine ihtimal vermiyor vermez.

Lucci daha Enies Lobby'e gelmeden önce Zoro Tekkai kesemiyor, Luffy de zarar veremiyor. Luffy Rokuougun çakıp yarı baygın halde kafasını ısırıp koparsaydı, Zoro da garibim Lucci'nin Tekkai'sine vura vura kılıçlarını kırsaydı :T Sonra hepsi katledilseydi. Ama yok, bu adam geldi sizinle işimiz yok yıkılın lan dedi fırlattı attı bunları. CP9'a istediği zaman adam öldürmek için katılmış sonuçta, uğraşmak istemediklerini gözünün önünden defetti olacaklardan habersiz.

Küçümsemiyorum lafına bu kadar takılmamalı. Onlar hep lafta, küçümsemiyorum diyen Doflamingo kazan gibi kaynayan Dressrosa'yı geçip karşısına kadar gelmiş adamla hala alay eder gibi konuşan kibri paçalarından akan psikopatın teki. Adam form açıyor, bu dalga geçiyor :D ahaha ben de bişi sandım, anca kütle kazandın olum, top oldun TOP diye diye gülerken yedi suratına küsküyü ama akıllanmadı.

Katakuri bunlardan farklı değil. Küçümsemiyorum dese bile Crocodile gibi arkasına bakmadan dönüp gidecek. Luffy'nin p.up almasını küçümsemediğini söyleyip bunu yapmadan engelledi mi engelledi, boğulmaya terk etti mi etti :S Öldüğünü görmeden bırakıp gitmek benim hatam, sabrımın sınırındaydım dedi vs :S Önüne tekrar çıkacağına ihtimal vermeyerek kibrinin, aceleye getirerek sabırsızlığının kurbanı oldu. Dövüşün başından beri bak sen ne yapıyorsan daha iyisi bende, bana dokunamazsın bile hıh diye diye başını eziyor Luffy'nin. Hatta şu atak yedikten sonra lan yeteneğimi bilsen bile güçlerin beni yenmeye yetmez diyor. Kibri çok açık, ki Luffy'nin bile dağlar kadar kibri var ya, hayalperestin teki. Her dövüşte olduğundan fazlasıymış gibi bu sefer senin işini bitiricem deyip deyip perişan olup anca alıyor adamları. Ha buna da irade gücü diyor kimisi, kimisi de ana karakter ayrıcalığı falan bunlara takılamıyorum bile.

Mızrakla deşip işini bitirmedi diyorsun mesela. Luffy'e mochi içinde mi mızrağı saplasın istiyorsun :S Hadi Oda bu dediğim gibi mochi bilmem nesine hapsolmuş nefessiz kalan Luffy'e Katakuri'nin mızrak sapladığını çizsin. Bu yine twiste gebe değil mi? 2 bölüm sonra Luffy mochiden küçük bi yarayla çıksa ne olacak :S Katakuri mochinin içini göremiyor der, Luffy'nin k.hakisini hesaba katmamış ve ataktan kaçabileceğini düşünmemiş e kaçacağı yere nişan almamış olunca da Luffy sıyrılmış bulundu :S Aynı şeyin laciverdi oldu. Evire çevire yine aynı noktaya getirecek zaten, daha önce de tartışmıştık ya bunları :S

Katakuri Luffy'nin öldüğünden emin olmadan ardında bırakınca sen karakterine ters hareket etti dersin, ben de farklı bi açıdan bakıp karakter derinliği diyebilirim buna mesela :S Kim bana engel olacak. Ben bunu sevmedim de. Sana kim engel olacak :S Anca benim gibi boş boğazlar yorum yazar geçer yani.

Bu saçmalığın sayesinde Kata'ya ilk defa vurmayı başarıyor ve Kata'nın olayını çözüyor. Bundan sonra dövüş biraz daha dengeli hale geliyor. Buradaki Luffy vs Kata çoğunlukla mantıklı. Kata, Luffy her ne kadar güçlü bir forma geçse bile kendisinin güçlü olduğunu biliyor, gözlemin de verdiği rahatlıkla dövüşü rahat kazanabileceğini biliyor ve aslında kazandı da. O yüzden Luffy'i yenmek için en üst güce geçmesine gerek yok. @RedTeroR 'e tam burada katılmıyorum, buradaki dövüşte Kata'nın tam güç açmasına gerek yok, Luffy'e üstünlük kurmayı başardı ve kendi vücüdundan ayrı bir şekilde rahatça dövdü ve rakibinin süreli güç artışı sırasında bütün gücünü harcamak yerine sadece gözlem harcayarak rakibi bitirdi. İşte burada gene mangaka devreye girdi ve Brulee'yi Luffy'nin önüne serdi ve Kata'nın ikinci raundda yaptığı her şeyi çöp etti. Hakisiz Luffy Kata'ya savunma yapamazdı. Bu da iki.
Şu ilk defa vurabilme olayı bile karakterin gelişeceğine ipucu gibiydi ama çoğumuz o bölümden sonra Luffy Katakuri'i yüzünü saklaması yüzünden yenecek endişesiyle tepinip durduk. Adam evirdi çevirdi karakter gelişimi elde etti, neysem.

Dövüşün dengeli hale geldiğini düşünmüyorum o anlarda. Dengeli dediğinde bir taraf sürekli döverken diğer taraf dokunamıyor bile, dengeliye yakın bile değil. Buradaki Luffy vs Katakuri pek mantıklı da değildi. Luffy'nin Boundman tekniğinin olayı nedir? Esneklik. Peki Luffy bunu kullanıyor mu? Hayır. Ee ben ne anladım bu işten. Doflamingo karşısında çizik almayan G4 Katakuri karşısında savunmasız kalıyor çünkü Luffy karnına bilmem neresine b.haki yüklemeyerek kendini savunmasız bırakıyor. Koruması olmadan G4'ün bir olayı yok ki, Oda açık şekilde Luffy'e dayak yediriyor. Geleceği gören rakibe karşı savunma yapmaksızın sürekli atak yaptırıyor, yaşardan mükkemmel bir atlayış dersin buna anca.

Şu koyu yer senin düşüncen. Mihawk, ne diyor paşamız, ancak aptallar tüm güçlerini tavşan avlamak için kullanır. Katakuri Cracker'in nasıl yenildigini G4 yumruğu yedikten sonra anladığını söylüyor ki bu güç konusunda bir kabullenme. Madem güçlü oldugunu bildiğin bir rakip var neden tehlike olmadan önce ezmiyorsun bu adamı. Yeni form açıp atak hızını katlayan k.hakisi gelişmiş Luffy bile vız geliyor bu adama ya. Dövüş başında, lan hadi ortasında (olsun da g4 gör) mızrağı geç neden en güçlü ataklarınla indirmedin rakibini aga. Çünkü buna ne Luffy ne Oda izin vermeyecekti :T Dünkü bebe değil.bu çocuk, eşek yüküyle dayak yemek ilgi alanı. Dediğinin aksine yenmek için en üst güce geçmesi gerekirdi çünkü tek taraflı dayak atmak dövüş kazanmayı garantilemez, sonuç anca dövüş bitince belli olur.

3. raunt ise dövüşün en mantıklı yeri ve bu bölümle de One Piece'in en iyi teke tek dövüşünü gördük, net. Çizilmiş en iyi dövüş bölümü.
En iyi dövüş olduğuna katılmıyorum, dövüşleri birbiriyle karşılaştırmıyorum galiba ondan. En fazla birini diğerinden derin bulursam daha çok severim, odur. 1v1 aralıksız bir girdi çıktı olmadan takip etmesi gözü yormayan, dinamik bir anlatım vardı eyvallah ama bu en iyisi yapmaz. Aralıksız sürmedi diye diğerlerini çöpe atamam. Mantıklı olması yine subjektif.

Bu aralar pek bölüm yorumlarını takip edemiyorum diyen var mı şuna da değinmek isterim. Brulee ve Flambe i senaryo maşası olarak gören vardır kesin ki ben de Brulee i ayna dünyasında görünce sonrasında maşa olacağından bahsetmiştim ki olmuştu da. Fakat özünde her karakter senaryoya hizmet ediyor. Biz bölüm içinde Flambe gördük oaa Katakuri'ye kendini deldirdi Oda diyerek anca bu karakterin rolünü abartmış oluruz. Katakuri mesela başlı başına bir maşa, Bigmom keza, Smoothie :T Bunlar karakterlerin düşünme mekaniği ve eyleme geçme zamanına yazarın karar vermesiyle fazla göz önüne çıkıyor gibi görünse de arka plandaki farklı etmenleri atlıyoruz. Neyse bu boş konuşmayı da fazla yazmış gibi görünmek için şeyettim.

Peki bu bize toplamda ne söylüyor? Sona doğru efsaneleşmeye gitse ve son bölümleri mükemmel olsa da genel olarak bakıldığında bu dövüş Luffy vs Lucci'yi aşamadı. Lucci'nin küçümsemesi, tayfayı öldürmek ve yakalamak ile Luffy'e acı çektirme isteği, Luffy'nin ilk defa kullandığı tekniklerle Lucci ne kadar vites yükseltirse yükseltsin onu karşılayabilmesi, Rokuogan saldırıları ile iyice perteye çıkması ve iradesinin son damlasıyla muhteşem saldırı yapması ve öyle halsiz olması ki parmağını bile kıpırdatamaması.
Luffy vs Lucci 1 olsun puan olarak. Luffy vs Kata ilk bölüm 0.5, 2. bölüm 0.75, üçüncü bölüm de 1.5 olur. Ortalama 0.92 gibi bir şey oluyor ve Luffy vs Lucci'nin altında kalıyor Luffy vs Kata dövüşü.

Peki ben neden yazdım bu kadar şeyi? Çünkü sen ne zaman alaycı bir anlatım yapsan bütün eleştirenlere laf atıyor gibi oluyorsun, benim de yazma isteğim geliyor böyle bir durumda:oops:.
Eyvallah, paylaştığın için sağol. Örnekli sayfalı mayfalı yazasım vardı ama hala gelmedi kafam yerine, biraz soluk kaldı ama neyse şimdilik bu. Arada sarkazmı yakalaman da hoş.

Bana yazdırdın şunu, kafam ağrıyor yatıyorum ben ya.
 
herkes luffy i kata dövüsündeki durumuyla yorumluyor ama genele bakmak lazım luffy hic dinlenmedi adam gunlerdir yonku tayfasıyla ufak tefek yardımlar harıc tek basına dövüsuyor ve hala ayakta evet kataya karsı cok ezildi ezilmeside sarttı görunen op evreninde katadan net guclu diyecegımız 20 adam yok bu adamlar arasına 2yıllık egıtımle gıremıceginı rey usta söyluyor zaten bu yuzden böyle bi dayak sarttı. Bılırsiniz bizizm cocuk dayaktan anlıyor egitim sart :) ve kata reıs haftaya yenılmemelı en az 2bölum daha surmeli ki luffy egitimin hakkını versin .
 
Dün gece uyuyordum, dedim bi su içmeye kalkayım. O 15 saniye içerisinde puzzle parçaları oturdu kafamda.

Gelecek bölüm hakkındaki teorim şu şekilde :

Luffy'nin Hody'e vurduğu Snake Shot benzeri, elektrik yüklü bir saldırı olacak King Cobra. Elektrik çarpmasıyla birlikte Katakuri'nin mochisi likit bir forma girecek ve Luffy ayna dünyasından çıkış için vizeyi kapmış olacak.

Kaynaklar;
Snake Shot da gezine gezine rakibe gidiyor, King Cobra da.
İki saldırı da parmaklarla yapılıyor.
Su soğuktur umarım kardeş .
 
Rob Lucci'ye bi sonraki mesajda değindim zaten ya. Hiçbir şey dememiş oluyorsam neye takıldığını anlamadım, ortaya laf atmışımdır kimse gibi yazmak zorunluluğum yok ki örnek vermişsin. Verdiğin örnek de redteror :artiz: işi gücü Luffy kaçtı, hakisi bitti, kucak, köçek olan... Ona yazma bize yaz zaten :T


Benim örnekte bahsettiğim tam olarak bu değil. İnsanlar istiyor ki rakip küçümsenmesin, ee ben de o zaman dövüşler böyle ilerlemez diyorum. Oda herşeyi bir anlatıma ve vitese bağlamış. İlk defa gödüğün tekniği anla diye yavaş yavaş gösteriyor, sonrasında pat pat pat ışık hızında yapıyor karakterler. Dövüşler de böyle vitesli :S Adam küçümsemeyecekse tüm gücü ile saldırır, çakar Rokuougun'ı falan. Çöplere bile öldürmek için saldırıp öldürmeden çekip gidiyor "kötü" adamlar :S Luffy'i Crocodile çölde deşip çöl çiçeği bilmem nesinde ölüme terk ediyor. Hiç mi aklına gelmiyor bu herif dayanıklıysa yada başka bir gücü varsa ya burdan çıkabilirse diye. Veya arkadaşları bunun için geri dönebilir diye. Spada bilmem ne kum bıçağı yapıp parça pinçik akbabalara yem etseydi de kurtulsaydı mesela. Ama onu bu düşüncelerden azad eden bir kibri var, düşüncelerine yön veren bir karakteri var, arkasına bakarsa Sir Crocodile olmaz o adam. Onca zamandır plan yapıp sabırla ilerlemiş bu adam ezip geçtiği karıncanın sonrasında hakkından geleceğine ve tüm planlarını yok edeceğine ihtimal vermiyor vermez.

Lucci daha Enies Lobby'e gelmeden önce Zoro Tekkai kesemiyor, Luffy de zarar veremiyor. Luffy Rokuougun çakıp yarı baygın halde kafasını ısırıp koparsaydı, Zoro da garibim Lucci'nin Tekkai'sine vura vura kılıçlarını kırsaydı :T Sonra hepsi katledilseydi. Ama yok, bu adam geldi sizinle işimiz yok yıkılın lan dedi fırlattı attı bunları. CP9'a istediği zaman adam öldürmek için katılmış sonuçta, uğraşmak istemediklerini gözünün önünden defetti olacaklardan habersiz.

Küçümsemiyorum lafına bu kadar takılmamalı. Onlar hep lafta, küçümsemiyorum diyen Doflamingo kazan gibi kaynayan Dressrosa'yı geçip karşısına kadar gelmiş adamla hala alay eder gibi konuşan kibri paçalarından akan psikopatın teki. Adam form açıyor, bu dalga geçiyor :D ahaha ben de bişi sandım, anca kütle kazandın olum, top oldun TOP diye diye gülerken yedi suratına küsküyü ama akıllanmadı.

Katakuri bunlardan farklı değil. Küçümsemiyorum dese bile Crocodile gibi arkasına bakmadan dönüp gidecek. Luffy'nin p.up almasını küçümsemediğini söyleyip bunu yapmadan engelledi mi engelledi, boğulmaya terk etti mi etti :S Öldüğünü görmeden bırakıp gitmek benim hatam, sabrımın sınırındaydım dedi vs :S Önüne tekrar çıkacağına ihtimal vermeyerek kibrinin, aceleye getirerek sabırsızlığının kurbanı oldu. Dövüşün başından beri bak sen ne yapıyorsan daha iyisi bende, bana dokunamazsın bile hıh diye diye başını eziyor Luffy'nin. Hatta şu atak yedikten sonra lan yeteneğimi bilsen bile güçlerin beni yenmeye yetmez diyor. Kibri çok açık, ki Luffy'nin bile dağlar kadar kibri var ya, hayalperestin teki. Her dövüşte olduğundan fazlasıymış gibi bu sefer senin işini bitiricem deyip deyip perişan olup anca alıyor adamları. Ha buna da irade gücü diyor kimisi, kimisi de ana karakter ayrıcalığı falan bunlara takılamıyorum bile.

Mızrakla deşip işini bitirmedi diyorsun mesela. Luffy'e mochi içinde mi mızrağı saplasın istiyorsun :S Hadi Oda bu dediğim gibi mochi bilmem nesine hapsolmuş nefessiz kalan Luffy'e Katakuri'nin mızrak sapladığını çizsin. Bu yine twiste gebe değil mi? 2 bölüm sonra Luffy mochiden küçük bi yarayla çıksa ne olacak :S Katakuri mochinin içini göremiyor der, Luffy'nin k.hakisini hesaba katmamış ve ataktan kaçabileceğini düşünmemiş e kaçacağı yere nişan almamış olunca da Luffy sıyrılmış bulundu :S Aynı şeyin laciverdi oldu. Evire çevire yine aynı noktaya getirecek zaten, daha önce de tartışmıştık ya bunları :S

Katakuri Luffy'nin öldüğünden emin olmadan ardında bırakınca sen karakterine ters hareket etti dersin, ben de farklı bi açıdan bakıp karakter derinliği diyebilirim buna mesela :S Kim bana engel olacak. Ben bunu sevmedim de. Sana kim engel olacak :S Anca benim gibi boş boğazlar yorum yazar geçer yani.


Şu ilk defa vurabilme olayı bile karakterin gelişeceğine ipucu gibiydi ama çoğumuz o bölümden sonra Luffy Katakuri'i yüzünü saklaması yüzünden yenecek endişesiyle tepinip durduk. Adam evirdi çevirdi karakter gelişimi elde etti, neysem.

Dövüşün dengeli hale geldiğini düşünmüyorum o anlarda. Dengeli dediğinde bir taraf sürekli döverken diğer taraf dokunamıyor bile, dengeliye yakın bile değil. Buradaki Luffy vs Katakuri pek mantıklı da değildi. Luffy'nin Boundman tekniğinin olayı nedir? Esneklik. Peki Luffy bunu kullanıyor mu? Hayır. Ee ben ne anladım bu işten. Doflamingo karşısında çizik almayan G4 Katakuri karşısında savunmasız kalıyor çünkü Luffy karnına bilmem neresine b.haki yüklemeyerek kendini savunmasız bırakıyor. Koruması olmadan G4'ün bir olayı yok ki, Oda açık şekilde Luffy'e dayak yediriyor. Geleceği gören rakibe karşı savunma yapmaksızın sürekli atak yaptırıyor, yaşardan mükkemmel bir atlayış dersin buna anca.

Şu koyu yer senin düşüncen. Mihawk, ne diyor paşamız, ancak aptallar tüm güçlerini tavşan avlamak için kullanır. Katakuri Cracker'in nasıl yenildigini G4 yumruğu yedikten sonra anladığını söylüyor ki bu güç konusunda bir kabullenme. Madem güçlü oldugunu bildiğin bir rakip var neden tehlike olmadan önce ezmiyorsun bu adamı. Yeni form açıp atak hızını katlayan k.hakisi gelişmiş Luffy bile vız geliyor bu adama ya. Dövüş başında, lan hadi ortasında (olsun da g4 gör) mızrağı geç neden en güçlü ataklarınla indirmedin rakibini aga. Çünkü buna ne Luffy ne Oda izin vermeyecekti :T Dünkü bebe değil.bu çocuk, eşek yüküyle dayak yemek ilgi alanı. Dediğinin aksine yenmek için en üst güce geçmesi gerekirdi çünkü tek taraflı dayak atmak dövüş kazanmayı garantilemez, sonuç anca dövüş bitince belli olur.


En iyi dövüş olduğuna katılmıyorum, dövüşleri birbiriyle karşılaştırmıyorum galiba ondan. En fazla birini diğerinden derin bulursam daha çok severim, odur. 1v1 aralıksız bir girdi çıktı olmadan takip etmesi gözü yormayan, dinamik bir anlatım vardı eyvallah ama bu en iyisi yapmaz. Aralıksız sürmedi diye diğerlerini çöpe atamam. Mantıklı olması yine subjektif.

Bu aralar pek bölüm yorumlarını takip edemiyorum diyen var mı şuna da değinmek isterim. Brulee ve Flambe i senaryo maşası olarak gören vardır kesin ki ben de Brulee i ayna dünyasında görünce sonrasında maşa olacağından bahsetmiştim ki olmuştu da. Fakat özünde her karakter senaryoya hizmet ediyor. Biz bölüm içinde Flambe gördük oaa Katakuri'ye kendini deldirdi Oda diyerek anca bu karakterin rolünü abartmış oluruz. Katakuri mesela başlı başına bir maşa, Bigmom keza, Smoothie :T Bunlar karakterlerin düşünme mekaniği ve eyleme geçme zamanına yazarın karar vermesiyle fazla göz önüne çıkıyor gibi görünse de arka plandaki farklı etmenleri atlıyoruz. Neyse bu boş konuşmayı da fazla yazmış gibi görünmek için şeyettim.

Eyvallah, paylaştığın için sağol. Örnekli sayfalı mayfalı yazasım vardı ama hala gelmedi kafam yerine, biraz soluk kaldı ama neyse şimdilik bu. Arada sarkazmı yakalaman da hoş.

Bana yazdırdın şunu, kafam ağrıyor yatıyorum ben ya.
Serinin plot armoru kalın de anlayak niye Manas Destanını yazıyon şuraya :artiz:

Okuması zevkliydi ama :sapkali:
 
Luffyi bir don lastiği yapmadıkları kaldı ... Eski bölümlerde bir karizması vardı 4. düzen yoketti o karizmayı
 
Luffy Snakemanda iken ofansif, açık veriyor. Diğer vaziyette tamamen saldırılardan haki + hız ile kaçma odaklı. İkisini karşılaştırıp sonuca varıyorlar te Allahım ya :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık