Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Beş Kadim'in Seviyesi

Gorosei Hakkında Tahminleriniz?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Yalnızca güç olarak konuşmak gerekirse; vücutlarındaki yaralardan ve kılıçtan referans alarak, Akainu karşısındaki tavırlarından ötürü Yonko seviyesinde derim her biri için.
 
Fikir adamının kılıç taşıyacağını, yada derin yara alacağını sanmam. Muhtemelen zamanında Kayıp Yüzyıl olayına karıştılar yahut dedeleri falan karıştı. Sonuçta hükümet deyince ben özel bir güç ile veya Bonney, Law gibi gücü olan birisinden yardım alıp hayatta kalmış olabilirler. Bunlar gerçek Korsanlar bence şimdiki Korsanların yaptıklarının bir kaç tık üstüne çıkıp bir şekilde Hükümeti ele geçirmiş olmalılar. Onlardan önce muhtemelen hükümette Marshall D., Portgas D., Jaguar D., Gol D., Trafalgar D., Monkey D. gibi aileler vardı bunlar bir şekilde onların elinden hükümetin kontrolünü aldılar.

D olayında da bence daha fazla aileler çıkacak hatta Jaguar D. gibi dev ve devvari aileler de çıkacak deniz adamlar falan gibi.
 
Serinin sonunda hükümetle savaş olacağını düşünürsek bu adamların rolü ne olucak ? Bir köşeden izleyip taktik falan mı vericekler ? Sanmıyorum.Adamların her göründüğü sahne de bir ciddiyet görüyoruz zaten.Bu yüzden Oda'nın bu adamları trolleyip güçsüz çıkaracağına hiç ihtimal vermiyorum.Aynı şekilde Aka gibi bir psikopattan korkmayacak kadar da sakinler.Sadece politik güçlerine güvendiklerini sanmam bireysel olarakta Aka'yla kapışacak seviyededirler ki sakin kalabiliyorlar.

Onun dışında en az 2'si amiral gücündedir bence.Diğerleri komutan,sağ kol seviyesi olabilir.Hatta 5'i birden amiral seviyesi çıkarsa şaşırmam.Ben zaten bunları Bleach'te ki Yamamoto'ya benzetiyorum.O da yaşlı dede gibi takılıyordu ama kıyafeti bir çıkarınca baklavalı maklavalı bir dede.O bastonda meğer Ryujin Jakka gibi mükemmel bir zanpaktoymuş.O yüzden bunları da öyle bir şey bekliyorum.Hatta şu bastonlunun bastonu da Yamajii gibi bir silah çıkar diye tahmin ediyorum.
 
özel bir güç ile veya Bonney, Law gibi gücü olan birisinden yardım alıp hayatta kalmış olabilirler.
Güzel noktaya parmak basmışsın. Law'dan önceki 5 ope ope no mi kullanıcıları kendi canları pahasına bu elemanlara basmış olabilirler eternal youth özelliğini mesela, hükümet zoruyla falan.

Bonney neticede Akainu yakalamadan önce WG'ın elindeymiş, Akainu yakaladıktan sonra 2. seferliğine tekrardan WG'ın eline geçti. Tekrardan kaçmış olmasına rağmen WG himayesi altında geçirdiği süre zarfında kim bilir kimlere kimlere gençlik bastırmışlardır. Kendisi de zaten ağlayarak Akainu'ya onları hiçbir zaman affetmeyeceğini söylüyor.

Değişik şeyler çıkabilir ya, ama yine de yonkoulara kafa atarlar tahminimce.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık