Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 2. Paramecia Şeytan Meyvesi

En Güçlü 2.Paramecia Şeytan Meyvesi


  • Kullanılan toplam oy
    251
Doku Doku çok güçlü tabi de biraz Luffy ve BB'nin bodoslama dalması yüzünden abartılıyor.
Bu meyvenin kullanıcısı hava kesişlerine karşı savaşmakta zorlanır. Sonra amiraller ve Rayleigh'in kokadan farklı bariyer tipi busoshoku kullandığını gördük bu da zehirden korunarak vurmayı sağlar. Avantajlı bir meyve ama counterlanamaz değil.
 
Bence Mama'nın meyvesi o kadar da güçlü değil. Daha pek gösterilmedi tabi, ama bana göre hobi hobi'den farkı yok. Sadece rakibinin yakınındayken, dokununca iş yapıyor. Yıkıcı özelliği de yok göründüğü kadarıyla. Sadece Mama gibi yıllarca sürecek birikimle bir ordu oluşturulabilir işte.
Yine de bekliyorum. yonkou meyvesi ise illa acayip bir numarası çıkacaktır. O fırtınalar, Zeus ve Prometheus başlangıç örnekleri. Bakarsın bir adaya bile ruh koyup kendini yok etme emri verir ve böylece yıkıcı etkisi bile olabilir. Ama şimdilik buradakilerle yarışacak kadar güçlü değil.
 
Kimin daha güçlü olduğunun önemi yok.Tayfa uzaktan şok dalgası yiyor.Luffy ise devasa budadan doğrudan yumruk.İkisini bir tutamazsın.

Luffynin yediği tarzda ataklar yiyen elbette oldu.Ancak kimse luffy gibi acısız minimum hasarla çıkamaz.O lastiğin darbeyi geri yansıtmasından kaynaklanıyor.Yahu mermiyi geri yolluyor adam öyle bir bedene sahip bunu hasar alarak mı yapıyor.Yediği yumrukların ondan bir farkı yok işte.

Kafa patlama olayı Enel'in öldürmemesi mangakanın tercihi yoksa gayet sürünüyor yarı ölü hale geliyor karakterler.


@Master of Puppets


Su gibi maddeye haki eklemek sana mantıklı geliyorsa ne diyeyim başka.
Alvida'nın meyvesi farklı.Kayganlaştırıp darbe almaktan kurtarıyor gibi ama sınırlarını da görmedik.O absorbe etme geri yansıtma değil vurması zor.Bir şekilde sıkıştırılıp darbeyi yemek zorunda kalınca ne olacağını da görmedik.Onu hasarsız atlatacağını sanmıyorum.
Luffy'e vurduğu yumruk kesinlikle diğerlerine attığı şoktan daha güçsüz duruyor. Luffy ki öncesinde diğer Amiral'lerden de atak yedi. Hem de lastik olduğuna bakmaksızın bu ataklar etki etti. Luffy zaten dayanıklılığı gayet yüksek bir adam. Burgess felan Sengoku'nun atağını kaldırabiliyorsa Luffy'de her türlü kaldırır.

Mermiyi geri yolluyor diyorsun. Abi elmas adama mermi etki etmiyor bile. Law'ın ope opesi karlarla mermilerişn yerini değiştiriyor.

Biz o kadar bölüm boyunca hiç görmedik bunu. Mangaka'nın tercihi olması zaten lastiğin bu farkını siliyor. Hani seride kolu kırık bir yerleri kırılmış sakatlanmış çok korsan görmüşüz gibi diyorsun. Bir sürü korsan var. Hepsi de bir şekilde lastiksiz gelmiş bu konuma. Yani öyle çok büyüttüğün bir konumd değil. Hele ki haki çıktığından beri hasar almama işi de yattı. Şimdi Luffy'e düz yumruklar bile acı veriyor.
 
Bence kullanıcı meyveyi güçlendiriyor yani Gura Gura'nın en güçlü olarak görünmesinde WB'nin payı vardı.
Yarın öbür gün Luffy en güçlü insan + KK olursa, millet Lastik meyvesini en güçlü paramecia olarak tanımlayabilir. Meyvenin sahibi meyveyenin değerini arttırıyor.
Law'ın ölümsüzlük veren meyvesi Gura Gura'dan bile çok daha etkili görünüyor, o meyvenin Kaido'da olması deprem meyvesinin Kaido'da olmasından daha iyidir.
 
Kullanıcı düşünülmeden sadece meyve odaklı bakınca ope ope çok büyük islevselliğe sahip.

Ama güç ve yıkım olarak bakınca gravity şu an en yıkıcı olanı.
Bu meyve Beyazsakal'ın olsa zerre sırıtmaz hatta cuk oturur.
 
Şimdi düşündüm de bir Shaboady'deki Law'a bakalım. Meyvesi ilginç duruyor biraz ama zaman atlaması sonrası güçlü haki savunmasını geçip tüm adayı ikiye kesen, gama knifela iç organları yok eden halinin yanında solda sıfır.
Benzer şekilde Hawkins de acayip güçlü şeyler gösterebilir bize. TS öncesi meyvesinin ofansif yönü zayıf gözüküyordu ama Law örneğindeki gibi bir şey görebiliriz.
 
Kuma'nın gücü çok sakat. Yalnız bu adam neye göre birilerini istediği yere uçurabiliyor bu önemli. Yoksa bu adama kimse rakip olamaz ki. Hani yenemese bile yenilme ihtimali ortadan kalkıyor.
 
Issho'nun meyvesi bana kalırsa ikinci değil, birinciliği gura gura ile paylaşabilecek seviyede bir meyve. Çok birşeyini görmedik ama Oda biraz bonkör davranırsa muazzam şeyler görebiliriz bu meyveyle ilgili.
 
Tartışmasız ope ope no mi sahibine ışınlanma artı fuwa fuwa no mi gücü artı az da olsa goro goro no mi kendini iyileştirebilme daha ne olsun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık