Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Orta Dünya Genel Başlığı

Ben daha bi vibe alamadım adamdan. Biraz daha detaylı görmek gerek. Ama tipini beğendim ya.

Bu arada hep Benedict Cumberbatch'in oynamasını istemişimdir Tolkien'i. Ama ünlü olmaması daha iyi. İzlerken aklıma sürekli Sherlock'un, Alan Turing'in gelmesini istemem.
bende Cillian murphy ile Benedict diyordum ama olmadı :( biraz tipten çok etkilici sesi olan biri de olabilirdi. Benedict’in hikayeyi anlatımı için sesi çok etkiliyici olurdu aslında ve savaştan esinlendiği gösteriyo gibi fragman :(
 
Yüzüklerin efendisini okuyorum tüm kitapları bitirmedim daha aklımda ki sorular tazeyken sorayım dedim.Şimdi yüzük frodo'ya 33 yaşında geçiyor 50 yaşında yola çıkıyor yüzük ile 17 yıl boyunca yüzük bunu nasıl etkilemiyor?.Tabi yanlış hatırlamıyorsan bir de höyüklü kişiler kim acaba?
 
Orjin harita da Doğu tarafı deniz veya göl her neyse orada bitiriyor bunlar ekstra uzatıp sıra dağ koymuşlar konu oralarda ğeçiyo olabilir. Yoksa böyle bir ek koymak gereksiz.

Orada yaşasam Gondor düşmanı insanlar var. Dizinin kötü tarafı onlar olucak gibi pek ork görmeyiz ilk sezon için sanki.
Aragorn gençliğinde Harad tarafına gidiyor. İlk sezonda onun gençliği anlatılacağı için, oraları da eklemişler. Christopher Tolkien danışmanlık yaptığı için haritanın doğruluğunda sorun yok.
 
Diziyi Peter Jackson yönetmezse ve müziklerde Howard Shore olmazsa çok beklentiye girmem.Ha olabilecek en kötü lotr dizisini bile tabiki izlerim sektirmeden ama müzikler Howard Shore dan olursa aynı tad yakalanabilir.
 
Arda onların unuttuğu bir arka bahçe gibi artık. İlgilenmiyorlar, umurlarında değil.
Olaylara karışsalar Sauron çok rahat alt edebilirdi değil mi? Tek Yüzük'ü ele geçirmiş bile olsa kafa tutamazdı sanki Valar'a, gerçi hepsi de aynı kudrette değil diye biliyorum ama yine de epey üstünler sanırım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık