Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Şu an savaş arcı var, dolayısıyla yeni karakterlerin kim olduğunu hatırlamak zor olabilir diye attım onu. Vaziyet epey karışık şu an. Çok fazla olay oldu diyemem ama daha 3. 4. Bölükler gelecek daha da fazla yeni karakter olacak umarım ben de kimin kim olduğunu unutmam. :D
Sahi sen kaçta kaldın, arcı bütün olarak mi okumak istiyorsun?
Bu arada HR'nin plani derken yanılmış olabileceğimi fark ettim. Evet HR'nin rehber yeteneği önündeki geleceğin tümünü belirsiz de olsa genel olarak görmesini sağlıyor. Evan'inkiyse belli bir bireyinkini detayli olarak. Yani Evan onu esir alırken " Eğer teslim olursan hem sen hem de şuradaki kurallilar ( Wangnan, White)için daha iyi olur." derken Karaka'nin geleceğindeki ihtimalleri gördüğü için bunu söylemiş ve Karaka da Çelik Ağacı parçasını kendi vermiş olabilir, Evan'in gördüğü detayli gelecek de Evankhell'i de iceriyordur ki yaptığı şeyin mantıklı bir açıklaması olsun.
Ordu Yuri ve ondan hali hazırda şüpheleniyordu, Karaka'nin adamları geminin içinden çıkınca ihanetleri hemen hemen kesinleşmiş oldu. Chunhee ve Sharon o adamları 10 dk'da temizlerler isteseler. Evankhell gelmese mantıksız bir hamle olmuş olurdu.
Bakmam lazım ama çok yok. Başına otursam 1 günlük iş muhtemelen. Ama Zahard reyizin Baam konusunu ciddiye alması hoşuma gitti açıkçası. Anlamadığım bir kaç olay olmuş elbet fakat okursam çözerim muhtemelen. Yakın zamanda okuyup güncele gelmek olsun o zaman hedefim :D
 
baamin yuri ve digerlerini kurtarmasi lazim.zahardin emri cok acik.trendeki herkesi oldurun.herkes baam zayif falan diyor ama bam vicdanli ve merhametli.serideki cogu karakterde bu yok.herkes en ufak seyde herkesi oldurmek yada pacasini kurtarmak icin satmak istiyor.baam'in merhametsiz olmasini istemiyorum.zaharddan (asagilik bebek katili)bir farki kalmaz.
baam iyi gidiyor.ama tren arcinin sonunda bir cesit yol ayrimi olacak.baamin artik bir ust kata cikmak icin sinavlara girmesi gerekmeyecek.

herkese guc gosterisi yapmasina da gerek yok.dedigi gibi sadece kendisi olmasi yeter.

bir sekil yuriyi kurtarmasi lazim ama...
 
Bomboş bir bölüm.
Evet, normal yayına kadar bir seyler ekler bu hafta yine hastaydı ya da meşguldü herhalde.
Miseng'i Takim Tangsuyuuk'tan geri kalan tek kişi olarak görmek istiyorum ama olmuyor, can sıkıcı gereksiz karakter olarak kalacak gözümde.
Evankhell'in çöplere tek atmasi beklendik bir şey, Hr olmayan Drak bile Evankhell'i hissedebilmişken Elpha'nin kendini göstermesi de beklendik.
Karaka'nin adamlarindan birinin Dorian'in karşısına çıkması biraz şaşırtıcı ama eleman yorgun, gücünün düşük olduğunu sezmistir herhalde.
Neyse konuşacak ciddi bir sey yok.
 
Son düzenleme:
Asıl kargaşa haftaya başlayacak gibi))
Chunhee'nin dediğine göre 3. 4. bölükler ve Kallavan ayrı ayrı geliyor. Benim tahminime göre Jinsung 3 ve 4. bölüklerin gemisine sızdı ve şu anda Chunhee sharon dengi kişileri yenmekle meşgul. Zaten yeni tanıtılan seviyeci karakterlerin yarısı öldü geri kalan yarısı da ölecek. Boşuna karakter tasarlamaya gerek yok Jinsung öldürsün gitsin :D

Kallavan kesin ilk 100 hatta ilk 50 olabilecek gibi bir izlenim yarattı dolayısıyla Jinsung veya Evankhell'den başkası alamaz. Onu kim alırsa da diğerine muhtemelen 100-200 arası olan Elphasion kalıyor. Evankhell ''biraz tehlikeli olabilir'' dediğine göre daha da iyi çıkabilir.
Bölük komutanları 200-500 diye tasarlanmış sanırım Siu yuvarlak hesabı seviyor. Yuri Evan da bu seviyede olduğundan Chunhee'ye karşı savaşabilirler. Hansung Karaka ve astlarına da Kallavan'ın gemisinde olabilecek 2. kata gidenler ve Drak gibi daha önemsiz Yüksek seviyeciler kalıyor sanırım.
Tabi aynı anda bu kadar savaş olacağını pek düşünmüyorum daha çok hayal ediyorum ama hikayenin gidişatı o yönde gibi. Ayrıca FUG'ın harekete geçtiği sahne ve bu bölüm Evankhell'in bildiğin gökyüzünü ateşe çevirmesi bayağı güzel çizilmiş. Siu normalde arka planı gereksiz görüyor ama arada bir de özeniyor :good:
 
Raw hala yok ortalıkta. Çeviride de Miseng kısımları yok, çevirmen boş olduğunu düşündüğü için.
YHS Evankhell konuşmaları flashback belirtmek gerekirse. YHS'nin Hendo Lok ailesiyle bir ilgisinin olduğunu biliyorduk, seviyeci olsa bile ölmeye mahkum olduğuna göre Bloodmadder'ın kanını taşıyor demektir.

Bu da normal bölümün Blog Yazısı
1. Levi is extremely strong in regular level. Most of Regulars won't break his spell without deep understanding in the spell. His spell has no trick but only can be performed in specific condition
2. Ordinary rankers cannot find Karaka's heart so he's almost an immortal. The reason he's wearing an armor with spell on it will be explained later in this series. Highrankers of FUG have many things that differentiate from others. Just like Yama we've seen before.
3. Some of slayers have corps level army under their control. Ofc Karaka has lots of troops too. Since they don't operate openly, it is difficult to bring reinforces like in this case.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık