Neyse öyle diyorsanız eğer zaten teknikse ilerde görürüz.Ben halen teknik düsünüyorumKorkudan ruhunu teslim etti işte başka birşey değil
Neyse öyle diyorsanız eğer zaten teknikse ilerde görürüz.Ben halen teknik düsünüyorumKorkudan ruhunu teslim etti işte başka birşey değil
Kaynak? Dayanağın var mı bu konuda?Zoro orda kral hakinin hükmetme gücünü kullanıp bırakdı sadece monet ondan kendine gelemedi aradaki hayvani güç farkından dolayı
Zoro da kralların hakisi yok(bence). Asura'yı çıkartığı o ruhanı gücü ile bir alakası olduğunu ve bu ruh gücünün daha farklı bir olgu olarak önümüzdeki sayılarda gösterileceğini düşünüyorum. Kaku'nun söylediği ilüzyon gerçek bir kesik attı. Zoro'nun ırkı D. gibi özel bir ırka dayandığını okusam şaşırmam(D gibi derken. zoro D cıkıcak şeklinde anlaşılmasın. S. olur B. olur, ama özel bir atadan geldiğinden böyle bir gücü olduğunu düşünüyorum.)Zoro orda kral hakinin hükmetme gücünü kullanıp bırakdı sadece monet ondan kendine gelemedi aradaki hayvani güç farkından dolayı
İlk yorumu okumamanın zararları işte. :Shaki kullansa olurdu, bence kullanmadi