Kaç zamandır mesaj geliyordu zaten kalkacakları. Ben de o kadar Order to Charge istiyordum Neyse sağlık olsun. Keşke şu gem hileleri gerçek olsaydı
Ben hiç okumuyorum haber edeydin keşkeKaç zamandır mesaj geliyordu zaten kalkacakları. Ben de o kadar Order to Charge istiyordum Neyse sağlık olsun. Keşke şu gem hileleri gerçek olsaydı
Herkese geliyor diye söylemedim. Oyun açıldığında mesajlar geliyor otomatik. Okumak lazım. Mesela Bakura etkinliğini kaç haftadır söylüyordu.Ben hiç okumuyorum haber edeydin keşke
10000 hasar nasıl veriliyorNihayet
Cerberus Destesiyle O kadar 40.seviye yendim vermedi. Duel Worldde rastgele 30. Seviye çıktı onu yendim verdi Çok ilginç. Weevil'dan da Evrim Kozasını aldım geriye sadece Mükemmel Güve kaldı Zaten bunlardan başka elde etmek istediğim pek kart yok.10000 hasar nasıl veriliyor
Nasıl bir desteymiş o bende deniyim atar mısın?Cerberus Destesiyle O kadar 40.seviye yendim vermedi. Duel Worldde rastgele 30. Seviye çıktı onu yendim verdi Çok ilginç. Weevil'dan da Evrim Kozasını aldım geriye sadece Mükemmel Güve kaldı Zaten bunlardan başka elde etmek istediğim pek kart yok.
Şöyle bir şey. Aynı kartlar olmasa da olur. Büyü kartı olsun yeter En iyi Weevil, Rex, Odion, Tea ve Yugide ise yarıyor. Kaibaya sökmüyor mesela. Enemy Controller falan kullanıp sana karşı kullanabilir. Kaiba için özel bir deste hazırlamaya çalışıyorum. Tamamladıktan sonra paylaşırım. Bir iki kart gerekli paketlerden.Nasıl bir desteymiş o bende deniyim atar mısın?
Skill önemli mi, taktik ne bunda bütün kartlar var sanırım bende.Şöyle bir şey. Aynı kartlar olmasa da olur. Büyü kartı olsun yeter En iyi Weevil, Rex, Odion, Tea ve Yugide ise yarıyor. Kaibaya sökmüyor mesela. Enemy Controller falan kullanıp sana karşı kullanabilir. Kaiba için özel bir deste hazırlamaya çalışıyorum. Tamamladıktan sonra paylaşırım. Bir iki kart gerekli paketlerden.