legend of the galactic heroes i yine izledim. Harikaydı.
+1 Bence de en iyi seriler arasına girebilir.Berbat mı ? En iyi 20 - 30 seri içine girer rahatlıkla ilk sezonu.Ağır bir seri,durağan ama berbat değil.Arthouse diyebileceğimiz tanıma kayan bir yapısı var.Animeciler için alışkın oldukları tarzda bir seri kesinlikle değil.
Evet de işte kafa dağıtması için anime izlendiğinden dolayı beklentileri karşılamıyor.+1 Bence de en iyi seriler arasına girebilir.
Haklısın.Herkesin beğenisine uygun bir anime değil ama bence görsellik ve müzik anlamında birinci sınıf bir anime.Her ne kadar konusu itibariyle sıkıcı gelebilecekse de izlendiğinde akıp giden,insana huzur duygusunu hissettiren bir seri.Evet de işte kafa dağıtması için anime izlendiğinden dolayı beklentileri karşılamıyor.
Benim için gayet de öyleydi dediğim gibi seri herkese hitap etmeyebilirAkıp gitmiyor, kamon
Yanlış örnek olmuş.Bergman ne ondan aşağıda ne de lezzetsizdir.Mushishi o dönemdeki geleneksel japon kültürünü sonuna kadar yansıtan bir seri bunun için bile izlenmeyi hak ediyor.Şöyle diyim bak @Millennium Wizard da katılacaktır bana;
Mushishi : Ingmar Bergman
Ghost in the Shell, Cowboy Bebop : Andrey Tarkovski
Anlamayanlar için, Mushishi lezzetsiz bir çipetpettir yani.
Thorfinn nasıl beklentini kaşılamıyor? Thorfinn'in bu yola gireceği çok belliydi ve bu çok da güzel işlendi Farmland Arc'ında.Vinland saga izledim güncele gelince dayanamadım mangayı okudum orda da güncele geldim, thorfin den farklı şeyler bekliyordum ama şuan beklentimi karşılamıyor umarım ilerde bir şeyler olur.