Manyak ya o kız sjdhdjdjNetflix de denk geldim baya iyi bir anime Kakegurui konu olarak kumar oynayan zengin çocukları anlatıyor ama Yumeko Jabami ablamız efsane
Manyak ya o kız sjdhdjdjNetflix de denk geldim baya iyi bir anime Kakegurui konu olarak kumar oynayan zengin çocukları anlatıyor ama Yumeko Jabami ablamız efsane
O nereden öğrenmiş öyle kumar oynamayı ? Kafayı yemiş herkes shshhsManyak ya o kız sjdhdjdj
Violet kardeşimizi izle şu avatarı değiştirip sarışın olarak onu koyarsın.Kesin izle.O nereden öğrenmiş öyle kumar oynamayı ? Kafayı yemiş herkes shshhs
O kim anlamadımViolet kardeşimizi izle şu avatarı değiştirip sarışın olarak onu koyarsın.Kesin izle.
Netflixde vardı buda bakarım.
Nasıl zevkle dolup taşıyor kumar oynarken? Başkan ile bir vs daha atarlar umarım okul başkanlığı arcinin sonundaManyak ya o kız sjdhdjdj
Beş gün önce falan bana tamam bakarım demiştin hangi ara unuttun sjsksjO kim anlamadım
Hiç bilmiyorum valla 2.sezonda belki açıklıyorlardır izlemedim shdhdjO nereden öğrenmiş öyle kumar oynamayı ? Kafayı yemiş herkes shshhs
İkisi de aynı şevkle oynuyor kumarı 2.sezonu da sonradan izlicem bakalım xd.Nasıl zevkle dolup taşıyor kumar oynarken? Başkan ile bir vs daha atarlar umarım okul başkanlığı arcinin sonunda
Kaydettim de aklıma gelmedi xdNasıl zevkle dolup taşıyor kumar oynarken? Başkan ile bir vs daha atarlar umarım okul başkanlığı arcinin sonunda
Beş gün önce falan bana tamam bakarım demiştin hangi ara unuttun sjsksj
2. Sezonun sonlarındayım bende ... Geçmişini pek göstermediler ama ne kadar çok kumar çeşiti varmış adamlar kafalarına göre kumar uyduruyorlar xdHiç bilmiyorum valla 2.sezonda belki açıklıyorlardır izlemedim shdhdj
İkisi de aynı şevkle oynuyor kumarı 2.sezonu da sonradan izlicem bakalım xd.
Hee ben ikinciyi izledin sandımHiç bilmiyorum valla 2.sezonda belki açıklıyorlardır izlemedim shdhdj
İkisi de aynı şevkle oynuyor kumarı 2.sezonu da sonradan izlicem bakalım xd.