Hepsi içinde bir kere :SDemek Rindouyu sevme sebebin aynı iştaha sahip olmanızdı. Ben de karakteri sevdin sanıyorum.
Hepsi içinde bir kere :SDemek Rindouyu sevme sebebin aynı iştaha sahip olmanızdı. Ben de karakteri sevdin sanıyorum.
Desene karakterde kendini buldun.Hepsi içinde bir kere :S
Bence de Souma kazandı ama Nene'nin en iyi olduğu alanda onu yenmesi fazla tuhaf olacak. Konu soba olunca belki elit 10 da kimse onu yenemezdi ama Souma yenecek gibi duruyor.Sonuçları açıklayın artık. Soma aldı zaten Rindou da çatlak seviniyor.
Yapacak bir şey yok adam yaratıcı yaniBence de Souma kazandı ama Nene'nin en iyi olduğu alanda onu yenmesi fazla tuhaf olacak. Konu soba olunca belki elit 10 da kimse onu yenemezdi ama Souma yenecek gibi duruyor.
Tekrar etmeye üşendim Dare. Benim bu vs ve konusu belli olduğunda yaptığım yorumu hatırlarsın, tekrar bak aynı olaylar oldu. Şaşırtıcı değildi hiç.Bence de Souma kazandı ama Nene'nin en iyi olduğu alanda onu yenmesi fazla tuhaf olacak. Konu soba olunca belki elit 10 da kimse onu yenemezdi ama Souma yenecek gibi duruyor.
Öbür bölüme uzatmak için panel neyin lazım işte, çok da şey yapma. Hele Isshiki gelsin sen gör eğlenceyi.http://serimanga.com/manga/shokugeki-no-soma/213/1
Bu jüride ne ayaksa hala sorguluyor söyle Soma diye işte
İsshiki tek atıp geçecek ya İsskibi rakibinin girişi bile bir tuhaftı.Öbür bölüme uzatmak için panel neyin lazım işte, çok da şey yapma. Hele Isshiki gelsin sen gör eğlenceyi.