Mihawk Luffy'nin babasını öğrenince hiç sürpriz değil gibi bir şey demişti. Bence Devrimci değildir ama Devrimciler ile bir bağlantısı olabilir.Kuma nerden biliyordu o zaman ? İşte böyle adamı ters köşe yaparlar
Mihawk Luffy'nin babasını öğrenince hiç sürpriz değil gibi bir şey demişti. Bence Devrimci değildir ama Devrimciler ile bir bağlantısı olabilir.Kuma nerden biliyordu o zaman ? İşte böyle adamı ters köşe yaparlar
Önceden ben de böyle düşünüyordum ama artık Zoro vs Mihawk'ın 2.raundunu bekliyorum.Adam ''Kılıç ustası'' ünvanı da bu şekilde. Yani Crocodile'a yenilse bile ünvan yine de kaybolmayacak. Onu sadece bir kılıç ustası yenerse ünvanı elde edebilecek. O da Zoro'yu eğitti bu yüzden yani o ünvanı bırakacağı kişiye. Fakat bu zamandan sonra Zoro Mihawk ile kapışmaz ünvan ona başka bir şekilde kalacak veya ünvan doğrudan geçecek.
Sanmıyorum ben bir daha dövüşebileceklerini. Hatta karşılaşacaklarını bile düşünmüyorum.Önceden ben de böyle düşünüyordum ama artık Zoro vs Mihawk'ın 2.raundunu bekliyorum.
Belki Mihawk da Devrimcidir ve o yüzden biliyordur. Hadi Kuma'yı da ekleyelimKuma nerden biliyordu o zaman ? İşte böyle adamı ters köşe yaparlar
Dof fanlarına Groundo Death atmış gibi oldu biraz.
shanks ın ölümünün teach in elinden olacağını düşündüğüm gibi, mihawk ın ölümünün de shiryuu nun elinden olacağını düşünüyorum. sonra zoro shiryuu ile kapışır ve unvanı kapar.Önceden ben de böyle düşünüyordum ama artık Zoro vs Mihawk'ın 2.raundunu bekliyorum.
Bu çok klişe bir teori. Ben de böyle düşünüyordum ama artık farklı düşünüyorum. Bu adamlar 2.kez kapışmazlarsa kimse tatmin olmaz.shanks ın ölümünün teach in elinden olacağını düşündüğüm gibi, mihawk ın ölümünün de shiryuu nun elinden olacağını düşünüyorum. sonra zoro shiryuu ile kapışır ve unvanı kapar.