Nier Automata
Ghost of Tsushima
Nioh
Dark Siders 2
Castlevania: Lords of Shadow 2
Bu oyunlar hakkında bilgisi olan, tavsiye eden var mı?
Dark siders 2 zamanı için gayrt güzeldi. Şimdi beğenmeyebilirsin.
Puzzle’ları yaratıcı. Prince of persia’yı oynadıysan oyundaki tırmanma mekanikleri nerdeyse onunla aynı. Savaş mekanikleri ise dmc kadar combo’ya dayalı değil. Lock on+dodge önemli baya. Biraz cooldown’ı olan skiller kullanma var ve ekipman baya önemli. Son boss 1-2 skille ölebiliyor ekipmanı güçlendirirsen. O derece fark yaratıyor yani.
Melekler ve şeytanlar hoşuma gitmişti. Kıyamet yaşanmış dünyaya gidiyorsun bi ara ve dünya baya akılda kalıcıydı benim için. Sanatsal açıdan da güzel oyun.
Belki hikaye ilerleyişi hoşuna gitmez. Genellikle olay şu:
Bi kapı buluyorsun. Sonra bikaç tane anahtarı olduğunu öğreniyorsun ve hepsini ayrı ayrı dungeon’ların sonundan alıyorsun.
Yarı açık haritası var ve benim hoşuma gitmişti. Parkour kullanıp gizli yerlere çıkarak collectible veya item toplayabiliyorsun.
________
Nioh benim en sevdiğim oyunlardan biri. Ama dark souls veya bloodborne oynamadıysan nefret edersin bence
ben bloodborne oynadığım için alışıktım bu tarz combat systemine. Ama sıfırdan öğrenmek işkence olur. Ben sabırlıyım, öğrenene kadar bırakmam diyorsan dene ama en az 2-3 saatin ölerek geçecek şimdiden uyarayım.
Castlevania oynamadım. Ghost of tsushima çıkmadı. Nier’ı oynamadım ama izlediğim kadarıyla güzel görünüyor. Devil may cry tarzını seviyorsan bu oyunu da seversin.