Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

eu4'te ya osmanlı'yla oynuyorsundur ya da dünya haritasında osmanlı'dan olabildiğince uzakta olan bir ülkeyle... başka bir ihtimalin olması imkan dahilinde değil. ne lanet bir devlettir bu böyle ya illallah ettirdi beni. en zor modda 3 saate yakın savaştık adamla.

ben somali'yle oynuyorum. memlük'ü yutmak için 1470'lerde osmanlı'yla ittifak kurdum ve 1510'larda memlük'ü tarihten sildik. osmanlı, memlük topraklarının %70'ini aldı ve saniyesinde ittifakı bozup rival aldı beni.

oyunda birinci sıradayım. çok sayıda altın madenine sahip olduğumdan, her alanda öndeyim ama oyunun erken aşamasında osmanlı'yla tek başına kimse savaşamayacağından, 1520'lerde savaş hazırlıklarına başlayıp osmanlı'ya karşı şer ittifakını kurdum. avusturya-macaristan, tunus ve commonwealth(polonya-litvanya) ile birlikte osmanlı'ya savaş açtım 1542'de. 300 bin askerle destek çıktılar bana. osmanlı'nın da 240 bin askeri vardı.

birkaç parça toprak almak ve osmanlı'yı güçsüzleştirmek için savaş açtım. kazandım savaşı ama

başlangıçta 200 bin iyi eğitimli askerim ve askere alabileceğim 276 bin yedek askerim vardı. ordu profesyonelliğim de %85''ti.
savaş bittiğindeyse 386 bin askerim öldü. askere alabileceğim kişi sayısı 21 bine düştü. ordu profesyonelliğim de %60'a düştü.
başlangıçta, kasamda 16 bin altın vardı ve enflasyon yoktu ülkede. savaş bittiğindeyse 24 bin altın borcum var ve enflasyon %3.6
savaşın sonunda osmanlı'dan toprak alacağım için hem agresiflik yiyeceğim hem yolsuzluk artacak hem de isyanlar çıkacak ülkede. bir de yakınımdaki ülkeler koalisyon kurup dalarsa bana tam olur.

pirus zaferi nedir? pirus zaferi budur.
 
bu doranın tüm olayı yabancı bi kaynaktan duyduklarını tekrar yaymak. insan bari alıntılayarak yapar şu yaptığını. bi de görsel de aynı he insan bari kendisi oyun içi görsel alır ya çüş 3 gün önce gördüğüm gündemi üzerinden vakit geçince dora hiçbi etiket hiçbi alıntı atmadan paylaşıyor. tiki de var etkileşim farmlıyor herhalde :S halbuki alıntılanmış mesajların görüntülenme ve etkileşimi daha fazla oluyor bi ara yazayım minyon kaçırıyor böyle olmaz :S
 
78 saatin sonunda Persona 3 Reload'ı bitirdim. Ölüm, yaşam ve arkadaşlık konularını bu kadar iyi anlatan başka bir oyun daha yoktur sanırım.

Oyunun gerçek sonunun bu kadar hüzünlü biteceğini düşünmemiştim şahsen. Konsepte ne kadar uygun olsa da içime bir şey oturdu valla. :/

Memento mori - Ölümlü olduğunu unutma

 
Son düzenleme:
Mafia 2'yi bitirdim. Hikaye için biraz internette bakındım da sanırım sonunun netleşmesi için 3. oyuna bakmam gerekiyor. 2.'ye kıyasla hala 1'i daha çok seviyorum.
 
Warner Bros. Games, AAA oyunlar yerine mobil oyunlara yönelmek istiyormuş.

Yok yani bu şirkette adam kayırma falan olsa gerek. Yoksa öteki türlü bu kadar salak saçma düşünen kişileri başa geçirmezler.
 
Son düzenleme:
Warner Bros. Games, AAA oyunlar yerine mobil oyunlara yönelmek istiyormuş.

Yok yani bu şirkette adam kayırma falan olsa gerek. Yoksa öteki türlü bu kadar salak saçma düşünen kişileri başa geçirmezler.
Bu büyük oyun şirketlerinin özellikle Amerika merkezli olanların rezil oyunlar çıkarmasının ana nedeni yönetimin başında oyun bilen oynayan insanların değil boomer borsacı iş insanlarının olması. Ne tutarsa "bunlar çok kazanmış biz de yapalım" diyerek vasat oyunlar yaptırıyorlar. Yüzlerce ölü battle royale,4 kişi adam vurmalı live service oyunu çıktı son 7-8 yıldır. Kim demişti hatırlamıyorum belki de istisnası vardır ama borsaya açılan, başında iş insanı olan şirketten düzgün oyun çıkmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık