Ne alaka?Şeftali sakal mı ?
Ne alaka?Şeftali sakal mı ?
Birini yaratır o zaman arc'ı gelince. Sonuçta tayfasının çoğunu gördük 2 yıl sonrası. Aokiji ise tayfadan değildi muhtemelen yeri gelince kısa bir hikayeyle birini gösterecek.Sanmıyorum. Hiçbir kaptan adamları ile aynı unvanı taşımıyor sonuçta.
Weevil gösterildi dediği gibi bu WB korsanlarını dağıttığı haberi verilirken silüet olarak. Hatta karizma duruyordu falan ama sonra hayal kırıklığı oldu.Weevil silüet olarak gösterilmedi bildiğim kadarıyla. Tak diye gösterdi adam. Haa 10.'ya gönderme yapılmadı tabi ama gene de 10 titan kaptanı denmesinden meydana gelen bir gönderme var.
Crocodile da olabilir bu arada küçük bir ihtimal .
Gerçi oda aşırı güçsüz başka aklıma birşey gelmedi.Ne alaka?
Abi son manga bölümünde chopperin rumble ball olayını yan etkisi olabilir diye açıkta bıraktılar ceaser zaten devleştirmeye kafayı takmış bence rakibi chopperSanjuan Wolf için rakip bulamayız. Adam kendini on bin metreye kadar büyütebiliyor neticede.
Chopper yan etki nedeniyle 10.000 metre boya çıkacak diyorsun sanırım. Umarım öyle bir şey olmaz.Abi son manga bölümünde chopperin rumble ball olayını yan etkisi olabilir diye açıkta bıraktılar ceaser zaten devleştirmeye kafayı takmış bence rakibi chopper
Öyle demedim be ? ne olacağını bilemem seride gördüğüm en garip meyve sonuçta chopper hiç insana bile dönüşmedi dahaChopper yan etki nedeniyle 10.000 metre boya çıkacak diyorsun sanırım. Umarım öyle bir şey olmaz.
Chopper insana dönüşüyor da, dönüştüğü şey pek insana benzemiyor.Öyle demedim be ? ne olacağını bilemem seride gördüğüm en garip meyve sonuçta chopper hiç insana bile dönüşmedi daha
abi sıkıntı o zaten kaido Ejder oluyor sengoku buda marco anka oluyor devon 9 kuyruklu tilki oluyor ama chopper insan olamıyorChopper insana dönüşüyor da, dönüştüğü şey pek insana benzemiyor.