Reenkarnasyon: bu senaryonun gidişine göre değişkenlik gösterebilir. mesela konu iyi bağlanırsa, tatmin ederse bunda herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Uçuk güçler: elbette uçuk güç seviyesine gelecektir. böyle uzun bir seri için normal karşılanabilir.
Retcon: bir sürü yapılıyor ama yinede çok önemli bir detay değiştirilirse içime sinmez.
Hızlı hikaye anlatımı: o kadar zaman izlediğim detaycı bir animeyi bir anda ivediyle bitirilmesi hoşuma gitmez.
Hikayenin sündürülmesi: bu zaten yapılan bir olay. benim için bir problem oluşturmuyor. Hatta zevkime zevk katar.
Bazı önemli gizemlerin açıklanmaması: en berbatı, bu. aklımda soru işareti kalmasını istemem. bunu işaretledim.
Finalin tatmin etmemesi: önemli olan final değil işleyiş.
Yeterince aksiyon olmaması: yeterincenin kastı kişiden kişiye değişir ama az ve öz olmalı.
Karakterlerin hikayelerinin eksik bırakılması: burada önemli faktör hangi karakter olacağıdır. o yüzden önemli bir karakterinin hikayesinin eksik veya boşluklar olacak şekilde bırakılması kötü olur.
Altyapısı olmayan karakterler çıkması: bu zaten olan bir şey. bunda sıkıntı yok.